Рубрики: Новини

Андрій Джеджула розчулив щемливим зверненням до покійної мами та показав їхнє спільне фото: дві краплі води

Відомий український телеведучий у річницю смерті своєї матері щемливо звернувся до найріднішої людини. Знаменитість опублікував їхнє спільне фото й вразив схожістю

Андрій Джеджула, відомий український телеведучий та шоумен, у річницю смерті своєї матері опублікував зворушливий допис на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість звернувся до найріднішої у світі людини й опублікував спільну фотографію з мамою. Варто зазначити, що зіркові мама й син мають доволі багато спільних рис.

Матері Андрія Джеджули Катерини Олександрівні не стало сім років тому – померла жінка 8 березня. Саме тому, зізнався знаменитість, для нього Міжнародний жіночий день назавжди втратив свій позитивний і веселий сенс. Крім того, поділився зізнанням з шанувальниками шоумен, він вже ніколи не зможе полюбити весну, адже вона в нього асоціюється з втратою мами.

Андрій Джеджула показав архівну фотографію зі своєю мамою

У зворушливому дописі знаменитість звернувся до рідної людини, зазначивши, що у Жіноче свято 2016 року його мама назавжди пішла жити до його серця. Андрій Джеджула зазначив, що не хоче брехати й прикрашати правду, адже саме у Міжнародний жіночий день сім років тому він припинив любити весну. Знаменитість зауважив, що нині він не може сприймати весну як відродження всього живого, адже саме весна забрала в нього найріднішу людину.

Крім того, зізнався Андрій Джеджула, хоча він намагався, але так і не зміг звикнути до відчуття, що тепер він один, а мами поруч із ним немає. Але знаменитість щиро радий тому, що рідна людина оберігає його згори.

Але без перебільшення скажу, що я довго звикав до життя без тебе і навряд чи до кінця звикну, але розуміння твого життя вічного і відчуття твоєї постійної присутності зігрівають мені душу

– звернувся до покійної мами Андрій Джеджула.

Андрій Джеджула щемливо звернувся до покійної матері

Знаменитість також пригадав, якою була його мама за життя. Андрій Джеджула зазначив, що вона мала велике серце й відмінне почуття гумору, була турботливою, ніжною, чуйною та водночас – справедливою та розумною.

Поділитися