Олег Скрипка виправдався за те, що раніше назвав Надю Дорофєєву цинічною: “Це не моя думка, це всі знають”

Нещодавно відомий український музикант розкритикував артистів, які перейшли на рідну мову лише після початку повномасштабної війни. Тепер Олег Скрипка спробував виправдатись за свої слова

Наприкінці лютого цього року відомий український музикант і фронтмен популярного гурту “Воплі Відоплясова” дав інтерв’ю для видання “Твоє місто”. Олег Скрипка, зокрема, у коментарі для журналістів зізнався, що вважає “патріотичними циніками” тих українських артистів, які до початку повномасштабної війни створювали пісні російською мовою, а після 24 лютого 2022 року різко перейшли на рідну.

Тоді висловлювання знаменитості підійняли хвилю суперечок, а чимало шанувальників були впевнені, що такі вислови адресовані Наді Дорофєєвій. У новому коментарі для преси Олег Скрипка спробував пояснити свою думку.

Олег Скрипка виправдався за критику в бік українських артистів
Олег Скрипка виправдався за критику в бік українських артистів

Музикант заявив, що його слова перекрутили, адже він, за власним зізнанням, насправді мав на увазі зовсім інше. Олег Скрипка зазначив, що скандал, у центрі якого він опинився, справа російських пропагандистів, які буцімто намагаються дискредитувати його та розсварити між собою українських артистів.

Це кремлівський вкид. Отак, щоб посварити українських музикантів між собою

зазначив Олег Скрипка в коментарі для “ЖВЛ”.

Відомий артист додав, що він не мав на увазі когось образити. Знаменитість наголосив, що в нього запитали, що він думає про виконавців, які раніше співали російською, а тепер – українською. Олег Скрипка зазначив, що він просто озвучив думку, яку, за його словами, розділяють багато інших людей.

Це не моя думка, це всі знають, що це патріотичний цинізм

– розпливчасто підсумував Олег Скрипка.

Український музикант Олег Скрипка пояснив свою критику в бік артистів
Український музикант Олег Скрипка пояснив свою критику в бік артистів

Нагадаємо, що в тому самому скандальному інтерв’ю Олег Скрипка буквально розгромив артистів, які після початку повномасштабного вторгнення перейшли на рідну мову. Знаменитість розділив зірок на людей-сцени та людей-бізнесменів. Усіх, хто з 24 лютого 2022 року відмовився від російської мови, артист зарахував у другу категорію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини