“Була спроба поїхати”. Маша Єфросиніна втекла від київської метушні в місце сили та спокою: де зараз ведуча?

Відома українська телеведуча повідомила в особистому блозі, що виїхала з України з робочим візитом. Куди відправилась знаменитість та чому так довго не могла потрапити в омріяну країну?

Після початку повномасштабної війни в рідній країні Маші Єфросиніній знадобилось мінімум часу, аби пристосуватись до нового темпу життя. Знаменитість одразу почала використовувати свою медійність у повну потужність й намагалась достукатись до світу з проханням припинити трагедію в рідній країні. Пізніше до інформаційної діяльності додались благодійність та волонтерство.

Сьогодні Маша Єфросиніна належить до категорії українських зірок, які усіма можливими способами та силами допомагають постраждалим від війни. Так, наприклад, зірка має власний благодійний фонд “Маша”, який займається всеможливою підтримкою жінок та дітей, а також – веде особистий блог і YouTube-канал.

Маша Єфросиніна показала кадри зі своєї поїздки в Ізраїль
Маша Єфросиніна показала кадри зі своєї поїздки в Ізраїль

Нещодавно зірка повідомила, що з робочою метою вирушила до Ізраїлю. На особистій сторінці відомої української ведучої та блогерки з’явився новий допис, в якому знаменитість детально розповіла про власні емоції та почуття після відвідування країни. Крім того, пообіцяла Маша Єфросиніна, пізніше вона поділиться всіма набутими робочими спостереженнями.

Знаменитість зізналась, що раніше намагалась шість разів потрапити до Єрусалиму, але кожного разу з тих чи інших причин поїздка зривалась. Нині українська ведуча нарешті потрапила в омріяну країну та, зізналась Єфросиніна, помолилась за Україну.

Сьогодні мені було важко, бо я зневірилася за рік масштабної війни. Всі трагедії я не могла пояснити собі з точки зору “як таке допускається силами небесними?”… Сьогодні ж почула, що віра або є, або її немає. Віра – це не доказова наука…

– прокоментувала Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна в Ізраїлі помолилась за Україну та українців
Маша Єфросиніна в Ізраїлі помолилась за Україну та українців

У підсумку знаменитість подякувала всесвіту за нові знайомства та близьких людей, які попри все залишаються поруч з нею. Зокрема, Маша Єфросиніна висловила вдячність своїм подругам, які розділили з нею емоції від цієї подорожі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини