Максим Галкін відростив каре, пофарбувався у блонд, вбрався у кожанку та став копією Олега Винника

Популярний гуморист Максим Галкін за рік кардинально змінив імідж. Дізнайтеся, чому зірку порівняли з нашим Олегом Винником та чи спілкувалися коли-небудь ці знаменитості.

Максим Галкін разом з родиною ще на початку війни полишив рф. Гуморист активно почав підтримувати українців та став орієнтуватися на нову аудиторію, яка розділяє його цінності. Артист передавав зі своїх виступів кошти для наших знедолених громадян і гідно вистояв проти всіх гонінь на себе з боку колишніх співвітчизників.

Нині він проживає за кордоном та активно планує свої виступи. Видно, що часи змінили чоловіка Алли Пугачової. Якщо про внутрішні зміни він не наважується говорити, то його зовнішність красномовно видає все.

Зірка шоу-бізнесу змінив колір волосся. Замість чорнявих дрібних кучерів — красиві рівні пасма кольору блонд. Чому Максим обрав саме такий відтінок — загадка. Можемо лише дозволити собі припустити, що від спекотного ізраїльського сонечка його шевелюра вигоріла природнім шляхом, а вже фарбою він підкреслив це.

Також обранець Примадонни почав носити більш сміливі речі та спробував ввести у гардероб шкіряну куртку. У новому образі Галкін запросив прихильників на свій виступ. Втім, не всі користувачі мережі оцінили перетворення. У коментарях написали:

  • “Максим з блондом — це Винник з AliExpress”
  • “Вже не той Максим”
  • “Все молодшаєте та гарнішаєте, так тримати!”

Втім, на такі компліменти гуморист не став відповідати.

Максим Галкін став копією Олега Винника

Цікаво, що скоріше за все ці знаменитості не є знайомі особисто, адже і до війни Олег не їздив у концерти в росію. Максим же тривалий час не відвідував Україну і його виступи тут не організовувалися зі зрозумілих причин.

Нагадаємо, що сам Олег Винник досі не вийшов на зв’язок з прихильниками.

Популярне

Подібні новини