“Коли посидів у тіндері два дні”: “Холостяка-12” Алекса Топольського висміяли в Мережі за пацанські цитати

"Холостяк-12" Алекс Топольський, який зараз перебуває на Балі, частенько записує прихильникам мотиваційні ролики, але цього разу щось пішло не по плану.

Найскандальніший “Холостяк-12” Алекс Топольський зараз перебуває на Балі. Чоловік часто спілкується зі своїми прихильниками, розповідає про свій життєвий досвід, бізнес-навчання та багато іншого. Попри це, нещодавно Топольського висміяли в одній із соціальних мереж за його мотиваційний ролик з роздумами про різні типи людей. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Алекс записав відео-ролик зі словами, що є два типи людей: перші – це ті, хто постійно пахають заради себе, а інші – нічого не роблять та пливуть за течією протягом свого життя без цілей та мети.

“Перші – це акули в океані, а другі – це всі інші рибки. Тільки від тебе залежить, ким ти будеш – акулою – главою океану, чи рибкою, яку з’їдять”, – каже Топольський.

Алекса Топольського висміяли за нове відео
Алекса Топольського висміяли за нове відео

Реакція на таке відео була бурхливою, але не такою, як того очікував сам холостяк. Прихильники почали сміятися з нього і жартувати, що Алекс перечитав пацанських пабліків з мотиваційними цитатами. Особливо сильно з нього почали насміхатися в соціальний мережі Twitter, після посту однієї з користувачів. Дівчина опублікувала фрагмент з його відео і написала:

“Коли посидів в тіндері два дні”.

Решта користувачів Мережі підтримали жарт та почали писати свої, не менш смішні версії:

  • “Коли закрив 27 гривень кредиту на моно”,
  • “Коли отримав на 200 гривень більшу зп”,
  • “Вибачте, але з цим відео згадався руснявий блогер Гусейн Гасанов з його соціальними роликами та прописними істинами для аудиторії віком 5+”,
  • “Просто цікаво, вони самі від себе не крінжують?”.
З Алекса Топольського насміхаються прихильники
З Алекса Топольського насміхаються прихильники

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини