Не отримує допомоги та витрачає тисячі доларів: дружина Бєднякова розповіла, як живе з маленькими дітьми у США

Відома українська телеведуча та актриса, а також – дружина Андрія Бєднякова, розповіла про своє життя за кордоном. Зокрема, Настя Коротка зізналась, скільки витрачає на життя у США

Після початку повномасштабної війни в Україні відома українська телеведуча й актриса Анастасія Коротка разом з донькою виїхала за кордон. У нещодавньому інтерв’ю знаменитість зізналась, що навряд виїжджала б з країни, якби не була вагітною. Втім, турбота про безпеку дітей, а також бажання народити у спокійних умовах, змусили Бєднякова та Коротку на деякий час розлучитись.

Сьогодні кохана українського ведучого живе у США, у штаті Каліфорнія, та, зізнається, дуже сумує за Батьківщиною та чоловіком. Анастасія Коротка чесно розповіла про життя за кордоном. Знаменитість зізналась, скільки витрачає грошей на місяць та чи отримує фінансову допомогу від уряду.

Дружина українського ведучого Бєднякова розповіла, скільки витрачає на життя за кордоном
Дружина українського ведучого Бєднякова розповіла, скільки витрачає на життя за кордоном

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна Анастасія Коротка розповіла про американський побут. Знаменитість зазначила, що у США цілком можливо жити на широку ногу, але можна й затягнути поясок – тоді витрачатиметься набагато менше фінансів. Якщо говорити про ціни, наприклад, на продукти, то 12 яєць в Америці коштують близько чотирьох доларів.

Анастасія Коротка також розповіла про квартиру, в якій живе з двома дітьми – 7-річною донькою Ксенією та новонародженим сином Остапом. В оселі зіркової родини є зала та дві спальні. За таке житло в місяць сім’я платить 5 тисяч доларів.

Старша донька Андрія Бєднякова та Насті Короткої зі своїм молодшим братом
Старша донька Андрія Бєднякова та Насті Короткої зі своїм молодшим братом

Знаменитість розповіла й про те, чи отримує вона за кордоном виплати. Анастасія Коротка зізналась, що вони з чоловіком ухвалили рішення не подавати заявку на оформлення допомоги, адже вважають це нечесним. Оскільки у родини достатньо коштів, за які вони можуть спокійно жити в Америці, Настя Коротка не вважає за потрібне забирати тисячі доларів у тих, кому вони дійсно потрібні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини