“Ви пропагуєте нездорову худорлявість”: Ксенія Мішина показала свій торс після кардинального схуднення

Відома українська актриса Ксенія Мішина повідомила про приголомшливе схуднення до 48 кілограмів, втім оцінили такі кардинальні зміни не всі шанувальники

Ксенія Мішина, відома українська актриса та блогерка, завжди зачаровувала шанувальників своєю жіночністю та ідеальною фігурою. Знаменитість для багатьох прихильників буквально була взірцем, втім чотири місяці тому це змінилось. Актриса зізналась, що саме тоді вона усвідомила, що не може дивитись на себе у дзеркало. Мішина зізналась, що постійний стрес вона “заїдала”, тому набрала зайві кілограми.

Ба більш, актриса поділилась спогадами, що тоді відчула, що вся її жіноча енергія зникла. Втім, розчаровуватись зірка не стала. Натомість Ксенія Мішина почала шукати спосіб повернути фігуру своєї мрії. Через чотири місяці актриса зізналась, що їй не просто вдалось повернути результат “до” – вона здобула свою найкращу за все життя фізичну форму. Сьогодні зірка важить 48 кілограмів, а її тіло є рельєфним і підтягнутим.

Ксенія Мішина вразила фотографіями після схуднення
Ксенія Мішина вразила фотографіями після схуднення

Хоча частина підписників знаменитості була зачарована підтягнутою формою зірки, знайшлись і користувачі соцмережі, які не вподобали фігуру. Так, у коментарях до останнього допису Ксенії Мішини чимало підписників розкритикувало знаменитість. Публіці здалось, що зірка надмірно схудла та й взагалі почала пропагувати нездорове ставлення до власного тіла.

  • “Це той випадок, коли було краще, ніж стало”;
  • “Їсти одну траву й грейпфрут? Дякую, ні. Ви пропагуєте нездорову худорлявість”;
  • “Якщо ви хочете почути думку людей. То 48 кілограмів для 33-річної жінки – це не норм”;
  • “Мені “до” більше подобається”;

Ксенія Мішина не стала ігнорувати численні невтішні коментарі на адресу своєї фігури. Зірка зізналась: вона схудла не для того, щоб сподобатись усім, її метою було виключно подобатись самій собі. Українська актриса наголосила, що різні смаки та вподобання – це цілком нормально, а мораль історії її схуднення, якою вона поділилась, була в іншому.

Ксенія Мішина відповіла на критику шанувальників стосовно своєї нової фігури
Ксенія Мішина відповіла на критику шанувальників стосовно своєї нової фігури

Відома українська актриса наголосила, що вона лише хотіла показати на власному прикладі, що у цьому житті немає нічого неможливого, а за чотири місяці людське тіло може пройти повну трансформацію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини