“Пройшли складнощі”: дружина телеведучого Григорія Решентіка розповіла, чому залишилась в Україні

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина Решетнік зізналася, чому вона з дітьми не поїхала за кордон через вторгнення.

В умовах повномасштабного вторгення чимало зірок українського шоу-бізнесу покинули Україну та виїхали за кордон. Попри це, не всі зірки вирішили втікати від подій в Україні, а обрали для себе жити далі саме на Батьківщині. Однією з таких стала дружина відомого телеведучого Григорія Решетніка Христина Решетнік. Дівчина розповіла, чому вона не поїхала і залишилася з чоловіком.

Христина Решетнік вирішила поспілкуватися з прихильниками в одній із соціальних мереж класичним способом спілкування зі своїми прихильниками. Користувачі Мережі мають змогу поставити дівчині запитання, а вона чесно зможе на нього відповісти, якщо захоче. Один з прихильників запитав, чому Христина не хоче пересидіти події в Україні за кордоном.

Христина Решетнік зізналася, чому залишається в Україні
Христина Решетнік зізналася, чому залишається в Україні

Дружина ведучого розповіла, що вони з сім’єю з перших днів були в Україні і пережили надскладну зиму. Можна переглянути відео, коли не було по 20 годин світла, не було води, не можна було зробити свої звичайні гігієнічні процедури, але Христина не засмучується. Вона вважає, що потрібно разом проходити складнощі, з якими зустрічаються українці в умовах повномасштабного вторгнення.

“Зараз, дивлячись в минуле, я можу точно сказати, що я щаслива людина”, – каже Христина Решетнік.

Чому Христина Решетнік не поїхала за кордон
Чому Христина Решетнік не поїхала за кордон

Зіркова дружина додала, що її сім’ї, як і будь-якій іншій, дуже складно, але вони підтримують одне одного і завжди будуть разом, не дивлячись ні на що. Також Христина каже, що вона не змогла б залишити свого чоловіка без дітей та своєї уваги тому, що занадто сильно переживає за нього і його самопочуття.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини