“Якось дивно спостерігати”: Аліна Єршова з Холостяка-12 чесно розповіла, ким працює після переїзду до Еміратів

Після участі в крайньому сезоні популярного реаліті-шоу публіка звернула увагу на Аліну Єршову. Нещодавно дівчина відповіла на запитання, яке довго цікавило багатьох

Аліна Єршова стала учасницею останнього сезону популярного реаліті про кохання “Холостяк-12”. Дівчина здобула всеукраїнську славу та сподобалась багатьом глядачам. Дівчина не дійшла до фіналу та не змогла перемогти в проєкті, втім здобула найголовнішу нагороду – симпатію глядачів. Сьогодні дівчина живе за межами України, оселилась Єршова в ОАЕ.

Учасниця 12-го сезону “Холостяка” веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, втім останнім часом почала набагато рідше публікувати нові фотографії та Історії на своїй сторінці. Як виявилось, це зумовлено тим, що в Аліни Єршової побільшало роботи. Знаменитість нещодавно зізналась, що знайшла нову роботу. Крім того, дівчина нагадала, де працює вже давно.

Аліна Єршова з Холостяка-12 розповіла про свою роботу
Аліна Єршова з Холостяка-12 розповіла про свою роботу

Так, учасниця “Холостяка-12” розповіла шанувальникам, що дуже втомлюється на роботі, а у відповідь отримала чимало критики. Дівчина вирішила опублікувати деякі з коментарів, які надійшли їй в особисті повідомлення. Виявилось, що деякі з підписників Аліни Єршової вважали, що вона працює у доволі неприйнятній сфері.

Втім, дівчина розставила всі крапки над “і” та розповіла про свою професію. В Еміратах знаменитість вже давно працює фінансовим аналітиком в одному з місцевих інвестиційних фондів. Крім того, нещодавно Аліна Єршова стала агентом з нерухомості. Дівчина повідомила про це в особистому блозі та закликала звертатись до неї, якщо раптом в когось є питання щодо інвестиції в нерухомість в ОАЕ.

Аліна Єршова розповіла про своє нове місце роботи
Аліна Єршова розповіла про своє нове місце роботи

До слова, багато часу Аліна Єршова на блог не витрачала, оскільки мала бути присутня на робочому заході.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини