Головній зірці ТСН Аллі Мазур знайшли заміну: який телеведучий “підсидів” свою досвідчену колегу?

Відома телеведуча Алла Мазур на деякий час покинула студію ТСН. Чому знаменитість не з'явиться в ефірі та кого поставили на місце легенди українського телебачення?

Нещодавно відома українська телеведуча повідомила шанувальникам невтішні новини. Батько Алли Мазур опинився у лікарні, тому вона на деякий час покинула роботу – аби доглядати та підтримувати рідну людину. Про це знаменитість повідомила днями на особистій сторінці в соціальних мережах Інстаграм і Фейсбук. Алла Мазур зізналась, що не зможе з’явитись перед глядачами у випуску ТСН “Тиждень”.

Телеведуча повідомила, що разом зі своїм братом вона наразі перебуває у батька в лікарні. Алла Мазур зазначила, що вони моляться за його здоров’я та вірять у краще. Крім того, зірка українського телебачення висловила вдячність своїм шанувальникам за слова підтримки.

Алла Мазур повідомила, що її батька госпіталізували в лікарню
Алла Мазур повідомила, що її батька госпіталізували в лікарню

Невдовзі після невтішної новини щодо стану здоров’я найдорожчої для Алли Мазур людини на офіційному сайті телеканалу 1+1 з’явилось оголошення щодо того, хто замінить телеведучу у новому випуску “ТСН. Тиждень”. Так, замість Алли Мазур цього тижня глядачі слухатимуть останні новини від колеги ведучої – Святослава Гринчука.

Знаменитість підтримав свою зіркову колегу та висловив сподівання на найкраще. Святослав Гринчук побажав Аллі Мазур та всій її родині сил і міцного здоров’я, а також повідомив глядачам, що команда ТСН підготувала цікавий матеріал.

Друзі, завтра побачимось з вами в ефірі “ТСН.Тиждень”. Заміняю Аллу Мазур, яка зараз із родиною підтримує батька в лікарні. Команда підготувала сюжети на важливі й актуальні теми, тому ви маєте їх побачити та почути

– прокоментував Святослав Гринчук.

Святослав Гринчук цього тижня замінить Аллу Мазур у студії ТСН
Святослав Гринчук цього тижня замінить Аллу Мазур у студії ТСН

Нагадаємо, що Алла Мазур є найвідомішою телеведучою України та володаркою рекордної кількості нагород у сфері журналістики. Саме вона працює у студії з самого її заснування та є першою в історії “ТСН” ведучою, яка увійшла з новинами в кадр – це сталось 1 січня 1997 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини