Надя Дорофєєва не на жарт налякала прихильників: зірка опинилася під крапельницею після свого туру

Українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно розповідала, що трішки погано себе почуває, але стан зірки значно погіршився. Через це Надя опинилася під крапельницею.

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва продовжує свій тур Україною в рамках благодійності, але зірка почала скаржитися на своє здоров’я. Спочатку, дівчина розповіла, що вона просто погано себе почуває та трішки застудилася, але днями здивувала прихильників новими фотографіями під крапельницею.

На офіційній сторінці в одній із соціальних мереж співачка показала фото, де вона лежить в лікарні під наглядом лікарів. Прихильники не на жарт занепокоїлися станом співачки, бо в неї попереду ще декілька концертів. Дівчина заспокоїла фанатів і розповіла, що їй зробили вітамінну крапельницю, щоб вона краще себе почувала.

“Тяжко”, – пише співачка.

Співачка Надя Дорофєєва опинилася під крапельницею
Співачка Надя Дорофєєва опинилася під крапельницею

Надя Дорофєєва зізналася, що краще себе до такого стану не доводити та слідкувати за здоров’ям, враховуючи те, що зараз багато агресивних вірусів. Також співачка була здивована, що лікарі можуть просто зробити таку “вітамінну бомбу” для хорошого самопочуття. На фото дівчина в масці лежить на лікарському ліжку та розмовляє з лікарем про важливість свого здоров’я.

“Звичайно, краще не доводити себе до хвороби і краще робити цю процедуру як “запобігання”, тим паче, що вірусів зараз дуже багато і всі вони дуже агресивні”, – пише Надя Дорофєєва до своїх прихильників.

Надя Дорофєєва розповіла про погіршення здоров'я
Надя Дорофєєва розповіла про погіршення здоров’я

Через погане самопочуття Дорофєєва була вимушена скасувати свій концерт в Луцьку, але вона завірила, що він обов’язково відбудеться, щоправда, в інший день. Користувачі Мережі побажали дівчині міцного здоров’я та швидкого одужання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини