“Фляга” трішки свистить”: 35-річна Леся Нікітюк розповіла, чим насправді займалась весь останній рік

З початку повномасштабної війни відома українська телеведуча Леся Нікітюк не сидить без діла. Про свої заняття зірка розповіла у студії шоу "Тихий вечір з Оленою Кравець"

Нещодавно відома українська телеведуча Леся Нікітюк відвідала студію Олени Кравець. Зірка побувала в гостях і мала теплу розмову зі своєю колегою. У рамках зустрічі знаменитість відповіла на запитання, які цікавлять багатьох шанувальників. Зокрема, Нікітюк розповіла про свій моральний стан під час повномасштабної війни та пригадала, чим займалась останній рік.

Знаменитість зізналась, що 24 лютого заскочило її у батьківському домі. Нагадаємо, що Леся Нікітюк народилась і виросла в Хмельницькому. Тоді зірка багато думала стосовно того, де її місце та де вона може бути корисною. Про виступи та знімання мови навіть не йшло, тому Нікітюк швидко переналаштувалась і пристосувалась до нового темпу життя.

Леся Нікітюк пригадала, чим займалась останній рік
Леся Нікітюк пригадала, чим займалась останній рік

Блогерка та ведуча зізналась, що швидко усвідомила: Хмельниччина стала для багатьох українців транзитною зоною. Виїжджаючи зі своїх домівок у найгарячіших регіонах країни, люди зупинялись саме в рідній області Нікітюк. Саме тому зірка почала займатись волонтерством і допомагати тим, хто цього потребує.

Я стала спрямовувати свою енергію на те, щоб людей розряджати… Ми всі вміємо варити їсти, ми всі можемо влаштувати спальні місця

– прокоментувала Леся Нікітюк.

Разом з тим, зауважила знаменитість, вона не має ні фондів, ні будь-якого волонтерського чи благодійного досвіду такого масштабу. Втім, зізналась Леся Нікітюк, вона вміє шукати та знаходити, а також маж чималу авдиторію. Саме ці фактори посприяли успішній діяльності ведучої. Артистка також пригадала, що підписники з усього світу надсилали їй гуманітарну допомогу тонами.

Ведуча Леся Нікітюк зізналась, як почувається
Ведуча Леся Нікітюк зізналась, як почувається

Загалом за рік повномасштабної війни знаменитість допомогла близько трьом тисячам людей, а також чималій кількості тварин. У студії шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець” ведуча зізналась, що у неї буквально прокинувся інстинкт збереження дітей і тварин. Леся Нікітюк також висловилась і про свій моральний стан. За зізнанням зірки, вона тримається, втім іноді стає важко.

Як думаєте, у мене вже “фляга” трошки свистить, чи ні? Ну, підсвищує так трошки інколи

– зізналась Нікітюк і додала, що її рятують гумор і музика.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини