Рейтинг зарплат на 1+1: Мазур живе в квартирі, Таран переїхала у Францію, а Осадча і Горбунов мають 2 будинки

У нашому суспільстві не заведено питати і розповідати про заробітну плату. Втім, прихильникам найвизначніших зірок шоу-бізнесу цікаво знати, скільки ж отримують їхні улюбленці.

Так склалося, що розповідати про свої прибутки, заробітки в українців не заведено. Проте, приховати те, що наші люди вміють своїм талантом здобути чималих статків — не можливо.

Яскравим прикладом self-made woman є Лідія Таран, яка без чоловіка, виховуючи дитину сягнула чималих висот. Ведуча до війни змогла заробити собі на затишну квартиру у серці міста. У дикторки було зведено 2 поверхи, прикрашені дизайнерським ремонтом. Лише під час війни, через сумну подію влучання ракети,  стало відомо, що житло придбала знаменитість в елітному ЖК “Львівський квартал”. Там вартість 1м2 сягає близько 2 тисяч доларів. Втім, зірка поки залишається за кордоном в евакуації, а співмешканці її будинку ще минулого року скаржилися, що роботи з відновлення дому затягуються.

Рейтинг зарплат на 1+1

Алла Мазур також створила образ жінки, якій під силу здобути все своєю працею. Лише у 2009-му році стало відомо, що ведуча, яка працює на “плюсах” з 1997-го року могла отримувати близько 20-25 тисяч гривень, що за тодішнім курсом (у 2009-му році співвідношення гривні до долара було 1 до 7,70) становило близько 3000$. Свою оселю кумирка мільйонів засвітила лише раз під час фотосесії з новонародженим сином.

Рейтинг зарплат на 1+1

А ось своїми здобутками можуть похизуватися також Юрій Горбунов і Катя Осадча. Команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що ця знаменита пара проживає у селищі Романків, що у напрямку Конча-Заспи. І хоча своїх статків ця родина не розкриває, приховати, що кошти у цій сім’ї “водяться” — не можливо. Дім, а вірніше 2, які знаходяться на земельній ділянці зірок, виглядає як справжній королівський маєток. Важко навіть уявити, скільки вклали гонорарів ведучі, адже цінник на нерухомість в їхніх краях сягає від 4-х мільйонів гривень і вище.

Рейтинг зарплат на 1+1

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини