“Галю, де карти?”: Злата Огнєвіч стала ворожкою і провела свій перший магічний ритуал в Мережі

Українська співачка Злата Огнєвіч активно веде свої соціальні мережі і ділиться особистим життям. Не обходиться без жартів та кумедних роликів.

Українська співачка та “Холостячка” Злата Огнєвіч активно веде соціальні мережі та продовжує ділитися подробицями зі свого особистого життя. Звісно, крім серйозності в блозі співачки присутній і гумор, який зірка також не проти продемонструвати. Днями, дівчина перетворилася у ворожку і провела свій перший у житті магічний обряд.

Дівчина опублікувала кумедне відео, де вона з вінком на голові та свічкою в руках розігрує мініатюру під звук з одного з сюжетів про мольфарку. Відео починається із запитання: “Ви мольфарка? Ні, ворожка!”, – відповідає Злата Огнєвіч.

Далі дівчина показує листок, на якому написано “путін RIP” і намальований маленький хрестик. В перекладі з англійської “rest in реace” означає “спочивай з миром”. Таке послання дівчина присвятила російському диктатору. Прихильики в коментарях оцінили дотепність співачки та написали чимало позитивних коментарів.

  • “Ворожка бомба. Давай ляльку вуду на того дітька. Маю файні ідеї що з нею можна зробити”,
  • “Ой, Златочко, я вас обожнюю за ваш гумор!”,
  • “Ай, прикольно, побільше таких відео, Златочко!!!”,
  • “З нашої Златочки навіть ворожка прекрасна. Ну, геній наш, а обряд взагалі шедевр, це дуже гарний і потрібний обряд. Щоб воно збулось!! Люблю вас, Златік, ви прекрасна як завжди”.

Однак, деяким прихильникам не сподобався такий жарт, вони вважають, що побажання для путіна про спочивання з миром і намальований хрестик на аркуші – це зайве.

“А хрест для чого малювати? Люди, задумайтеся над такими речами. Надіюся у вас все буде добре)”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини