“МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво прилетів до Колумбії та показав свою маму: зворушливе возз’єднання

Зірковий кулінар та суворий "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво замилував Мережу кадрами після довгої розлуки з мамою. Чоловік прилетів до неї в гості.

Ектор Хіменес-Браво – видатний український кулінар колумбійського походження. Чоловік ще в юності вирішив, що буде займатися саме кулінарією і присвятив цьому все своє життя. Своїй любов до кухні та приготуванню їжі він завдячує саме своїй матусі. Ектор дуже сильно любить її та з нетерпінням чекає кожної зустрічі.

Кулінар частенько розповідає про свою родину в соціальних мережах і не проти показати архівні кадри, або фото чи відео спільного часопроведення. Днями чоловік вирушив до себе на Батьківщину, щоб зустрітися зі своєю мамою. Відповідне відео Хіменес-Браво опублікував в соціальній мережі.

На відео можна побачити, як мама ніжно обіймає свого вже дорослого сина і ледь стримує сльози. Чоловік дуже радий такій зустрічі і з великим задоволенням обіймає рідну людину після довгої розлуки.

“Я дуже сумував”, – написав кулінар в описі під відео.

Прихильники були розчулені таким милим відео та написали слова підтримки в сторону кулінара та його надзвичайної матусі:

  • “Бажаю щастя вам усім! Я вами дуже пишаюся, що ви в цей тяжкий час були в Україні та допомагали українському народу”,
  • “Здоров’я мамі й мирного всім нам неба над головою”.

Крім цього, Ектор розповів, що його мама вважає його божевільним. Все через те, що він залишився в Україні під час повномасштабного вторгнення і не захотів повертатися на постійне проживання в Колумбію.

“Мамі 76 років, ми вже бачили погані часи в Колумбії, коли там було небезпечно жити, а про Україну думає, що я божевільний, якщо весь рік жив в такий страшний активний час”, – зізнається кулінар.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини