“Колишній” Дорофєєвої репер POSITIFF вперше заговорив про поповнення у сім’ї: “Готовий стати батьком”

Репер POSITIFF, екс-учасник дуету "Врємя і Стєкло", вперше за тривалий час дав інтерв'ю та розповів подробиці свого особистого життя. Дізнайтеся про головне у матеріалі.

Дует Олексія Завгороднього і Дорофєєвої здобув чималу популярність і навіть після припинення співпраці зірки не втратили своїх численних прихильників. Нещодавно колишній (але по сцені) Надії дав чимале інтерв’ю, яке вийшло на Youtube-каналі “Розмова”.

Окрім творчих планів та життєвих перепитій, POSITIFF проговорився про особисте життя. Виявляється чоловік працює над появою первістка.

“Ти в одному з інтерв’ю сказав, що готовий стати батьком… Ти просто готовий чи ти рухаєшся в тому напрямку”, — запитав зірку ведучий Сергій Лиховида.

Було видно, що дане питання збентежило виконавця і він відверто сказав, що не знає, як сказати про це правильно, але натякнув, що майбутнього поповнення не боїться, обгорнувши це у фразу:

“Я без резинки зараз”.

Також репер погодився зі словами ведучого, що він рухається у напрямку збільшення родини.

Крім цього, POSITIFF дав зрозуміти, що після розлучення він зміг знайти свою половинку. Однозначної відповіді популярний чоловік на питання про нову кохану не дав, але дуже зашарівся та неоднозначно засміявся, коли Сергій Лиховида заявив, що є припущення про конкретну персону коло знаменитості. Потенційною обраницею співака, за словами ведучого, може бути Юлія Сахневич, яка була у парі з Олексієм у проєкті “Танці з зірками”.

Колишній Дорофєєвої репер POSITIFF вперше заговорив про поповнення у сім’ї

Нагадаємо, що Завгородньому тривалий час приписували роман і з Надією Дорофєєвою, проте, чутки не підтвердилися. Нині ж колишні учасники дуету “Врємі і Стєкло” підтримують зв’язки, спілкуються у мережі, готуються до спільного туру в Америці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини