Всі таємниці шлюбу Єгора Соболєва і Марічки Падалко, яка брала у борг гроші і спілкувалася з колишньою обранця

Марічка Падалко дуже рідко розповідає про свій шлюб, але і їй не вдалося приховати всіх своїх таємниць. Дізнайтеся, що воліла б лишити у тіні ведуча.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв. Цю знамениту пару часто ставлять багатьом у приклад, як зразкову родину. Сім’я виховує трьох діток, батько яких зараз на фронті захищає нашу країну. Втім, мало хто здогадується, що і ці зірки мали у спільному житті випробування, як і прості люди.

Виявляється, у ведучої 1+1 були непорозуміння з батьками обранця, які не воліли їхати до близьких сина з дуже дивної причини. Вони боялися, що у Києві їх будуть цькувати за російську. Дикторка навіть обговорювала цю тему з колишньою дружиною свого коханого, з якою вдалося налагодити нормальні інтелігентні стосунки. Дізнавшись, що не тільки з нею ділилися неординарними тезами і зухвалими закидами, Марічка розповіла:

“Про себе подумала: “Я не єдина погана невістка”. Тобто, не тільки я в їхніх очах виглядаю фашисткою”

Марічка Падалко зі своїм чоловіком
Всі таємниці шлюбу Єгора Соболєва і Марічки Падалко

Також було відомо з декларації Єгора Соболєва, що його милій знадобилося взяти кредит. Бувши політиком, чоловіку необхідно було подавати відомості про доходи свої та родини. Виявилося, що відомій жінці знадобилося взяти у борг близько 400 000 гривень. Саме така інформація значиться у статті про милого Падалко на Вікіпедії, що правда саме джерело, на яке посилається портал — недоступне, адже фінансові звіти зараз приховані через ряд нюансів, в тому числі, спровокованих війною.

Марічка Падалко показала єдиного сина від Соболєва
Всі таємниці шлюбу Єгора Соболєва і Марічки Падалко

Ще однією таємницею сім’ї Падалко було її весілля, а вірніше відсутність церемонії. Зірка розповідала, що у її житті вже був такий досвід і його найщасливішим вона не могла назвати, тому заміж за коханого чоловіка виходила тихо-мирно без зайвих очей та уваги. Заяви до РАГСу подали та вирішили одружитися у День народження, який, до речі, співпадає датою в обох: і ведуча, і її Соболєв народилися 26-го лютого.

Нагадаємо, що у Єгора є ще старша дочка від першої дружини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини