Забрала доньку від бабусі і водить в спортзал: 7-річна донька Ольги Мартиновської відпрацьовує з’їдений пончик

"МастерШеф" Ольга Мартиновська забрала свою донечку Віру з собою за кордон та показує подробиці свого особистого життя. Днями зірка показала, як 7-річна Віра мотивує себе до занять спортом.

Відома шеф-кухар та переможниця одного з сезонів проєкту “МастерШеф” Олена Мартиновська після закінчення зйомок крайнього сезону проєкту вирушила до Ніцци на роботу. Вона забрала з собою за кордон свою 7-річну доньку Віру, яка піде там до школи та буде отримувати освіту.

Ольга Мартиновська не забуває показувати подробиці зі свого особистого життя та спільного часопроведння з донькою. Цього разу зірка кулінарії показала фрагмент спортивних занять з 7-річною донькою Вірою, яка завзято та з задоволенням виконує вправи. Дитина почала присідати одразу після того, як з’їла невеличкий пончик.

“З’їла пончик і почала сама присідати в буланжері. Якісь гіперсвідомі діти пішли, чи що з ним не так?”, – каже Мартиновська.

Ольга Мартиновська розповіла про спортивні заняття своєї доньки
Ольга Мартиновська розповіла про спортивні заняття своєї доньки

На знімку екрана можна помітити, як дівчинка самостійно присідає та її ніхто не змушує займатися спортом. На дівчинці спортивні брендові кросівки, лосини чорного кольору та така ж чорна футболка. Також в дівчинки акуратно заплетений хвостик.

Маленька Віра бере приклад зі своєї зіркової мами, адже, попри постійну роботу з їжею зірка виглядає стрункою та доглянутою і без зайвих кілограмів. Прихильники Ольги Мартиновської часто дивуються, як можна виглядати на стільки ідеально попри те, що зірка їсть багато їжі під час конкурсів кулінарного проєкту.

Днями раніше, Ольга Мартиновська ділилася першими досягненнями своєї доньки. Під час польоту до Ніцци двчина самостійно читала в літаку книжку і не могла відірватися. “МастерШеф” була здивована такою новою, але приємною звичкою її маленької доньки та одразу розповіла про це у соціальних мережах.

Мартиновська показала перші досягнення доньки
Мартиновська показала перші досягнення доньки

Після того, як Ольга прилетіла до Ніцци, вони цілий місяць не могли зняти житло. Жінка звернулася до прихильників зі своєю проблемою і розповіла, що за місяць неможливо знайти житло. Зірка шукає житло в Каннах тому, що там в неї велика прив’язка до роботи і в іншому місці шукати собі житло – не вигідно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини