Рубрики: Новини

MamaRika розкритикувала Олега Винника за виїзд з України: вважає свого колегу головним розчаруванням року

Відома українська співачка нещодавно висловилась про свого колегу Олега Винника. Артист не виправдав очікування багатьох шанувальників і тепер платить за свій виїзд за кордон

Повномасштабне вторгнення для кожного з українців стало найтрагічнішою сторінкою в житті. Проте, єдиний прийнятний наслідок великої війни – скинуті маски та розкриті очі. 24 лютого 2022 року показало погані сторони тих, кого вважали ідеалом, та хороші риси тих, кого давно вважали поганцями. Разом з таким усвідомленням у багатьох людей змінилась думка: про колег, друзів, товаришів і навіть рідних.

Зокрема, найобговорюванішою персоною минулого року в українському шоубізнесі став Олег Винник. З початку повномасштабної війни знаменитості в рідній країні немає – він виїхав за кордон, та вже понад рік артист живе з родиною у Німеччині. Представники відомого українського співака раніше розповідали, що у Німеччині він сидить не просто так, а проходить курс лікування. Втім, чимало фанатів і колег висловили розчарування з приводу від’їзду Винника, навіть попри його захворювання.

Олег Винник став найбільш обговорюваною персоною минулого року

Так, наприклад, у нещодавньому інтерв’ю для Stand Up Battle Club відома українська співачка MamaRika висловилась про свого товариша по сцені. Ведучі подкасту попросили знаменитість поділитись своїм ставленням до Олега Винника. У відповідь зірка зазначила, що він – головне розчарування року.

Ба більш, слід звернути увагу на те, що MamaRika взагалі без особливого ентузіазму говорила про свого колегу. Знаменитість дуже коротко відповіла на запитання й попросила перейти до наступної теми. Схоже, що українська співачка настільки незадоволена поведінкою артиста, що навіть не хоче про нього говорити.

Винник – це взагалі! Я в шоці. Олезя – просто зашквар року. Давай потім про це поговоримо, – відповіла на запитання журналістів MamaRika.

Цілком очікувано, що далі про Олега Винника вже ніхто не згадував і ця розмова завершилась на дуже короткому, але лаконічному, коментарі співачки щодо її колеги.

MamaRika невтішно висловилась про Олега Винника, назвавши його зашкваром

Нагадаємо, що раніше близька подруга Олега Винника Оля Полякова в одному з інтерв’ю коментувала раптове зникнення артиста. Зокрема, Суперблондинка зізналась, що вона не може й не хоче розповідати абсолютно всього, втім знає точно: в її колеги є серйозні проблеми зі здоров’ям.

Поділитися