Співачка Надя Дорофєєва зізналася, з ким хоче заспівати дуетом: не Оля Полякова і навіть не Тіна Кароль

Українська співачка Надя Дорофєєва активно займається своєю творчістю та розповідає прихильникам про бажання записати спільну пісню з молодими виконавцями.

Надя Дорофєєва з початком сольної кар’єри по-справжньому розцвіла. Дівчина не перестає дивувати прихильників новими українськими піснями, що пробирають до глибини душі. Нещодавно в співачки закінчився сольний благодійний тур Україною, під час якого вона віддавалася на повну і в підсумку, навіть, захворіла.

Через свою музику Дорофєєва розповідає слухачам про почуття і внутрішні переживання. Не забуває вона й слухати своїх “колег по цеху”. Дівчина заявила, що хотіла б заспівати дуетом з українськими виконавцями. Редакція сайту Добрі новини дізналася, що саме співачка має на увазі.

Надя вирішила поспілуватися зі своїми прихильниками в красичному форматі “питання-відповідь”, де її прихильники можуть запитати в неї щось, що їх дуже сильно цікавить, а співачка має правдиво відповісти. Цього разу один з фанів вирішив поцікавитись, чи планує Дорофєєва заспівати з кимось дуетом, і хто саме це має бути.

Надя Дорофєєва зізналася, з ким хоче заспівати дуетом
Надя Дорофєєва зізналася, з ким хоче заспівати дуетом

“Зараз дивлюсь на нових музкантів. Хочу, щоб про них дізналося якомога більше аудиторії. Зазвичай, просто викладаю їх релізи, а зараз думаю про дуети, так що пишіть”, – говорить співачка.

Також зірка розповіла про одну зі своїх невипущених пісень, яку так просять її прихильники. Дорофєєва зізналася, що вона не бачить цю композицію як повноцінну пісню, але заради фанів може опублікувати шматочок для відео в соціальній мережі ТікТок, або буде виконувати її лише на концертах. Що з цього вийде – побачимо пізніше.

“Я думаю, що залишу її для концертів і ТікТоку. Поки не відчуваю, що це окремий реліз”, – додає Надя.

Надя Дорофєєва розповіла про дует з українськими виконавцями
Надя Дорофєєва розповіла про дует з українськими виконавцями

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини