“Дуже важко створювати”: Сергій Притула зізнався, що заважає йому вчетверте стати щасливим батьком

Український комік та телеведучий, а тепер один з громадських та політичних діячів Сергій Притула зізнався, чому він не може вчетверте стати батьком.

Відомий український телеведучий, а тепер волонтер та громадський діяч Сергій Притула зізнався, що вони з дружиною Катериною Сопельник планували четверту дитину, але з певних причин цього поки не може трапитися. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що стало причиною цього.

Подружжя планувало завести четвету дитину восени 2022 року, але через повномасштабне вторгення це зараз неможливо. Всі плани йому перебило повномасштабне вторгення, але чоловік не засмучується, бо ще все попереду. Зараз основною його метою є наближення України до перемоги якомога швидше.

“Ми збиралися зачати дитину у вересні-жовтні 2022 року. Звісно, зараз не пізно це робити, але дуже складно створювати свої плани на найближчий місяць. Максимум 2-3 тижні, а потім все невідомо. Ср**на русня зі своїм грьобаним путіним”, – розповідає Сергій Притула.

Сергій Притула розповів, чому він не може стати батьком
Сергій Притула розповів, чому він не може стати батьком

Зараз подружжя виховує двох спільних дітей: 5-річна донечка Соломія та однорічна Стефанія. Крім двох доньок від Катерини в чоловіка є ще син Дмитро від першого шлюбу з Юлією Андрійчук.

Раніше, чоловік розповідав, за який кошт він та його сім’я живуть зараз, бо Сергій остаточно перестав зніматися в різних проєктах і присвятив себе громадсько-політичній діяльності. Як виявилося, Притула назбирав достатньо грошей за всю свою кар’єру для того, щоб мати “подушку безпеки”. В 2021 році телеведучий майже всі зароблені гроші інвестував в облігації. Завдяки цим вкладенням йому зараз дуже непогано “капає” і на життя вистачає більше, ніж достатньо, тому він не переймається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини