Тоня Матвієнко може стати членом журі на “Євробаченні-2023”: дружина Мірзояна обійшла саму Тіну Кароль

Популярна співачка Тоня Матвієнко, схоже, має всі шанси на те, щоб увійти у склад журі "Євробачення". Хто висунув туди зірку та чи проголосують за неї прихильники?

Вперше в історії українського шоу-бізнесу, поціновувачі Євробачення зможуть самостійно обрати журі для пісенного конкурсу. Відбувається опитування власне у додатку “Дія”, де потрібно просто пройти опитування. Знайти його не складно, адже у повідомленнях для користувачів вже є нагадування про те, що можна обрати улюбленого співака.

Матвієнко з донькою повернулася додому
Тоня Матвієнко може стати членом журі на Євробаченні-2023

Кандидатів чимало і різноманіття персон вражає. Задіяні будуть різні музиканти, які мають широку аудиторію.

Мережу вразив цікавий список знаменитостей, які потенційно зможуть ставити оцінки від нашої країни учасникам Євробачення-2023. Серед них хореографка Олена Шоптенко, артист Амадор Лопес, співачка Світлана Тарабарова і дружина Арсена Мірзояна, Тоня Матвієнко. А ось надпопулярні імена, такі, як Тіна Кароль, Настя Каменських, Потап чи Надя Дорофєєва тут не зустріти.

Тоня Матвієнко може стати членом журі на Євробаченні-2023

До речі, дочка Ніни Митрофанівни 2016 року брала участь у півфіналі національного відбору. Підтримувала її навіть переможниця від України у 2004-му році, Руслана Лижичко. Втім, потрапити на велику сцену судилося саме Джамалі, яка виконала пісню “1944”, оспівавши трагедію кримсько-татарського народу. Тоді зірка по балах ледь не поступилася своїм місцем російському співаку Сергію Лазарєву, який був впевнений у своїй перемозі. Втім, справедливість лишилася на нашому боці і наша артистка привезла вдруге у нашій історії перемогу на Євробаченні.

Нагадаємо, що голосування за членів журі відбувається з 29 березня по 5 квітня. Тож, не баріться та віддавайте свій голос за улюбленця. Опитування можна проходити з 14 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини