Віктор Павлік обурився несподіваною правдою про свою молоду дружину Репяхову: “З другом в одному ліжку”

Дружина відомого українського музиканта розповіла, як він відреагував на нове інтерв'ю для Слави Дьоміна. Виявляється, Віктору Павліку сподобалось не все

Відомий український музикант Віктор Павлік сьогодні перебуває у шлюбі зі своєю четвертою дружиною. Знаменитість деякий час тому одружився з Катериною Репяховою, яка сьогодні є його концертною директоркою, а також блогеркою та власницею магазину дитячого одягу. Особливу популярність дівчина отримала після того, як почала стосунки з Віктором Павліком. Сьогодні інтерес публіки до Репяхової тільки зростає.

Саме тому нещодавно Слава Дьомін взяв інтерв’ю у зірки. До слова, спілкувались знаменитості у київській клініці, де Катерина Репяхова робила пластичну операцію. Нагадаємо, що знаменитість нещодавно зробила ринопластику, змінила форму носа, та підтяжку підборіддя. Дружина Віктора Павліка залишилась задоволеною новою формою носа.

Дружина Віктора Павліка зробила пластичну операцію попри невтішне ставлення до цього чоловіка
Дружина Віктора Павліка зробила пластичну операцію попри невтішне ставлення до цього чоловіка

Повертаючись до теми інтерв’ю Катерини Репяхової, слід зазначити, що відомому українському співакові сподобалось не все. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм блогерка розповіла, що вони з чоловіком довго обговорювали її інтерв’ю для Слави Дьоміна. Репяхова не стала приховувати й зізналась, що одне із зізнань Вікторові Павліку виявилось не до душі.

Мова йде про зізнання зіркової дружини, що в минулому вона жила разом зі своїм другом в одній квартирі. Знаменитість пригадала, що декілька разів вони навіть спали в одному ліжку. Катерина Репяхова зізналась, що Віктора Павліка збентежив той факт, що вона не уточнила орієнтацію свого друга, про якого розповідала в інтерв’ю.

“Чоловіка збентежило те, що я сказала, що я з другом жила на квартирі, спали ми в одному ліжку, їли з однієї ложки. Він мені каже: “Чому ти не сказала, що цей друг, він іншої орієнтації, це дуже важливо”. Ну і спали ми з ним [в одному ліжку] один чи два рази за все життя, коли приходили гості… Я кажу, яка взагалі різниця? Це ж було до нашої з тобою зустрічі”, – зазначила Катерина Репяхова.

Дружина відомого українського музиканта розповіла, чим він залишився незадоволеним після її інтерв'ю
Дружина відомого українського музиканта розповіла, чим він залишився незадоволеним після її інтерв’ю

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини