Нова колекція одягу Даші Кацуріної викликала хвилю хейту: захмарні ціни за звичайні базові речі

Українська рестораторка та власниця модного бренду Даша Кацуріна представила нову колекцію одягу, але ціни здивували навіть її прихильників.

Екс-дружина Михайла Кацуріна Даша Кацуріна вже не вперше випускає власну лінійку одягу, але цього разу навколо її нової колеції розгорівся справжній скандал. Дівчина анонсувала новий одяг, який є базовими складовими будь-якого гардеробу, але прихильникам не сподобалися ціни на нього.

Одна дівчина записала ролик в ТікТок про те, що вона задоволена тим, що Даша випустила нову колекцію і сподівається зробити декілька покупок, щоб потішити себе класними речима, але потім її вираз обличчя зі щасливого та усміхненого змінюється на незадоволене.

“80 баксів за базовий лонгслів”, – написала дівчина.

Прихильники обурені цінами на нову колекцію Кацуріної
Прихильники обурені цінами на нову колекцію Кацуріної

Підписники дівчини та звичайні користувачі Мережі підтримали думку блогерки-початківця і написали, що це справді дуже дорого для звичайних речей, які можна прибрати в будь-якому магазині і значно дешевше. Деякі користувачі не розуміють таких великих цін лише через те, що власницею бренду є Даша Кацуріна, бо вона не на стільки відома, щоб “гнути цінник”.

  • “Обожнюю спостерігати, як наші бренди знущаються над нашими ж людьми. Купую з американських сайтів світові бренди значно дешевше, ніж оце”,
  • “Реально, а потім дивуються, чому ніхто не купує українське. В нас такі зарплати, що лонгслів навіть за 20 євро це вже вау”,
  • “Нема дурних, зараз більність намагаються заробити на тому що “ну ми ж українське”, хоча ціни в більшості випадків не обґрутновані”, – пишуть незадоволені користувачі Мережі.

Ціни на одяг й справді зависокі. Лонг, про який розповіла дівчина, коштує 88 доларів, спідниця – 150 доларів, а спортивні костюми від 150 до 230 доларів.

Даша Кацуріна загнула ціни на нову колецію
Даша Кацуріна загнула ціни на нову колецію

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини