Рубрики: Новини

Влада Яму черговий раз розкритикували за фото з вечірки в США: чоловік видаляє негативні коментарі

Український хореограф, а тепер ще й діджей Влад Яма продовжує показувати прихильникам, як він проводить час у Штатах. Чоловіка знову розкритикували за фото з відпочинку.

Зірка “Танців з зірками” Влад Яма з початком повномасштабного вторгення покинув територію України та переїхав разом із сім’єю до Сполучених Штатів Америки. Чоловік ніяк не відповідає на негативні коментарі у свій бік, але активно видаляє такі повідомлення, роблячи вигляд, що йому ніхто нічого не пише і всі підтримують його рішення.

Така ситуація трапилася й нещодавно. Чоловік відвідав вечірку, на яку прийшла його дружина Лілія. Відповідними кадрами хореограф поділився на сторінці в одній із соціальних мереж. Перше, що насторожио прихильників – російська назва вечірки, яка була в куточку на одному з фото. Не забув Влад Яма згадати назву заходу в описі під фото.

“ВСЕ СВОИ. Весела, але корисна вечірка. Дякую всім, хто долучився! Музика, спілкування і… гроші для України”, – написав чоловік.

Влада Яму розкритикували за фото з вечірки

В коментарях прихильники не дуже радісно відреагували на такі радісні фото під час війни в його рідній країні та почали писати свою думку стосовно цього. Влад Яма взявся видаляти негативні коментарі, але це виходить не так швидко зробити, тому можна вловити, що насправді йому пишуть користувачі Мережі.

  • “Ану бігом на батьківщину! Втік, ще й розуму хватило в інсту пости з Майямі робить, капець!Оцеее підтримка земляків”,
  • “Вже краще нічого не постити і не публікувати, аніж робити отак! Ніхто б і не дізнався куди ви там ходите і яке життя живете, це ваша справа. Проте, не варто прикриватись допомогою Україні. (Суб’єктивна думка автора тексту, що раніше поважала автора посту)”,
  • “Все свои ” в расії, а у нас “всІ своЇ”.
Влада Яму розкритикували за фото з вечірки

Хореограф ніяк не відповідає на подібні коментарі. Це вже не вперше, коли його поливають брудом за перебування в Америці. На думку більшості, набагато краще було б, якби чоловік залишився в Україні та допомагав нашим хлопцям тут і зараз, а сидячи в Штатах невідомо, чи справді Влад Яма займається благодійністю, чи це лише спроби відмити свою репутацію.

Поділитися