Маша Єфросиніна розповіла, чим займається, поки діти й чоловік далеко: “Повертаюсь до своєї пристрасті”

Відома українська телеведуча й блогерка Маша Єфросиніна розповіла про своє захоплення. Зірка зізналась, що тепер має змогу нарешті до нього повернутись

Маша Єфросиніна давно здобула шалену популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість стала однією з найуспішніших та найвідоміших ведучих України, а сьогодні продовжує свою діяльність вже за межами телевізора. Зірка займається благодійністю й волонтерством, а також – веде власний YouTube-канал, який для фанатів став буквально віддушиною у такі важкі часи.

Втім, аби бути успішною й впевненою у собі, потрібно приділяти час не лише кар’єрі та родині, але й собі. Сьогодні Маша Єфросиніна здебільшого живе сама, оскільки її чоловік Тимур Хромаєв захищає країну на фронті, а діти живуть за кордоном. Проте, у столиці Маша Єфросиніна не сумує й знайшла собі цікаве заняття, крім роботи.

Маша Єфросиніна розповіла, до якого свого захоплення нещодавно повернулась
Маша Єфросиніна розповіла, до якого свого захоплення нещодавно повернулась

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, яку знаменитість сьогодні дуже активно веде, Маша Єфросиніна розповіла про заняття спортом. Зірка опублікувала спортивний знімок у дзеркалі й зізналась, що нарешті має змогу повернутись до своєї пристрасті. До початку повномасштабної війни відома українська ведуча займалась пілатесом.

Після 24 лютого життєві пріоритети знаменитості змінились, тому вона тимчасово відклала спорт на другий план. Нині Маша Єфросиніна налагодила графік і навіть знайшла у ньому місце для групових занять пілатесом. У своєму блозі в Інстаграмі зіркова ведуча й благодійниця показала, в якій формі відвідує спортивну залу в Києві.

Відома українська телеведуча опублікувала фотографію у світло-фіолетовій кофті з довгими рукавами й чорних класичних лосинах. Знаменитість позувала на камеру з розпущеним волоссям, а вираз обличчя Єфросиніної був спокійний та умиротворений. Лише поглянувши на фотографію, з упевненістю можна сказати, що знаменитість була дуже рада повернутись до улюбленого заняття, яке робить її щасливішою.

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна показала фото перед відвідуванням пілатесу
Відома українська ведуча Маша Єфросиніна показала фото перед відвідуванням пілатесу

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини