Рубрики: Новини

Хто з дружин Арсена Мірзояна народив йому більше дітей: Тоня Матвієнко явно поступилася попередниці

Популярний співак Арсен Мірзоян має цікаву амурну історію. Чоловік одружувався не один раз і не приховує своїх красунь дружин. Дізнайтеся, як виглядають обраниці зірки.

Арсен Мірзоян. Герой цього матеріалу став вельми популярним співаком в України, підкоривши ще й серця багатьох дівчат. Проте, сам він давно має кохання, і це його дружина Тоня Матвієнко.

Почуття виникли у зірок завдяки співпраці і переросли у справжні серйозні стосунки. Цікаво, що тривалий час артист проживав зі своєю обраницею у цивільному шлюбі, але згодом пара зіграла традиційне пишне українське весілля. Співачка подарувала коханому дочку Ніну, яку назвали на честь своєї легендарної бабусі.

Хто з дружин Арсена Мірзояна народив йому більше дітей

Проте, для Арсена ця малеча не стала єдиною дитиною. І хоча для нього вона — справжня принцеса, улюблена зірочка та велика надія, у популярного чоловіка є ще й двійко синів, які стали майже дорослими чоловіками.

Їх артисту народила колишня дружина Анна. З цією жінкою артист жив чимало років шлюбом у рідному Запоріжжі. Саме вона була тією єдиною, яка пам’ятає Мірзояна не зіркою естради, а простим хлопцем-мрійником, яким захоплювався до нестями музикою.

Хто з дружин Арсена Мірзояна народив йому більше дітей

У тих стосунках виконавець також став батьком. І не один раз. Спершу доля подарувала йому з дружиною старшого сина. Згодом у карапуза з’явився і братик. Хлопців назвали Влад та Артем. Цікаво, що після розлучення батьків, діти лишилися жити з мамою, проте, із зірковим татом зв’язків не обірвали.

Мірзоян не раз показував, що зі своїми дітьми він спілкується та навіть познайомив з ними Тоню Матвієнко. До війни співаки сім’ями їздили разом на відпочинок. Втім, де зараз старші сини виконавця — не відомо.

Нагадаємо, що минулого року Арсен Мірзоян лишився в Україні жити без дружини, адже його обраниця виїхала в евакуацію.

Поділитися