Рубрики: Новини

Рейтинг маєтків ведучих СТБ: як виглядають будинки Решетніка, Наді Матвєєвої, Хіменеса-Браво, Андрія Бєднякова

Ведучі телеканалу СТБ — найбільш скритні особи українського шоу-бізнесу, але навіть їм не вдалося приховати свої чималі статки та палаци. Дізнайтеся, де проживають, ваші кумири.

Психологи стверджують, що будинок — це продовження кожної людини. Зірки телеканалу СТБ вирішили не економити на своїх помешканнях та вразили хоромами. Звісно, до Оксани Марченко, яка “прославилася” палацами у мармурі та золоті, ведучим далеко, але приємні апартаменти має Ектор Хіменес-Браво, який придбав їх у місті-герої Ірпінь.

Біда оминула його житло і знаменитий кухар повернувся до України. Маєток головного судді “МастерШефу” виглядає дуже по-європейськи та має усередині дизайнерський ремонт.

Рейтинг маєтків ведучих СТБ: будинок Ектора Хіменеса-Браво

А ось екс-ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва, своїми хоромами хизуватися не поспішає. Зірка телеканалу СТБ лише інколи записує відео або знімає фото у середині свого житла. Виглядає все досить стильно та ефектно. Не зрозуміло, чому знаменитість так і не наважується показати, як виглядає її сімейне гніздечко.

Цікава історія сталася з будинком Григорія Решетніка. В останньому сезоні проєкту “Холостяк” ведучий разом з дружиною Христиною запросив гостей начебто до себе додому. Його обраниця поводилася, як справжня господиня. Але глядачі запідозрили, що скоріше за все солодощі були все ж таки магазинними, а сам дім орендували для зйомок.

Згодом стало відомо, що знаменитий чоловік проживає у квартирі, у престижному районі столиці, у “Печерських липках”, де по сусідству з родиною головного порадника телеканалу СТБ мешкає чимало відомих осіб.

А ось колишній мешканець Маріуполя Андрій Бєдняков взагалі лишився житла на своїй малій Батьківщині. Окупанти понівечили його будинок, а згодом і взагалі знесли, аби приховати сліди своїх злочинів. Родина ведучого зараз мешкає у Штатах, а сам зірковий чоловік дуже тужить за рідним містом.

 

Поділитися