Христина Остапчук перервала мовчання після розлучення з ведучим: “Коли розлучились, життя втратило цінність”

Екс-дружина Володимира Остапчука блогерка та нотаріус Христина Горняк більше не замовчує розлучення з телеведучим і активно почала про це говорити.

Христина Остапчук після розлучення з Володимиром Остапчуком переїхала за кордон і продовжує жити у сонячній країні. Дівчина мало розповідає про своє особисте життя, але не стала мовчати про розлучення з чоловіком. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як Христина ставиться до Володимира зараз.

Пара розлучилася в 2022 році. Спочатку, пара перестала публікувати спільні фотографії, потім не привітала одне одного з річницею, а після цього остаточно відписалися один від одного у соціальних мережах. Крапку у здогадках поставила сторіз Христини з острову, поїздку на який вона планувала в тому випадку, якщо її особисте життя піде шкереберть.

Христина Горняк розповіла про розлучення
Христина Горняк розповіла про розлучення

Христина каже, що вона людина слова, тому й чкурнула на острів, щоб розібратися в собі. Про проблеми в шлюбі Горяк говорить не відкрито, але дещо від неї можна було почути про цінність шлюбу та стосунки з чоловіками.

“Краще інколи розійтись, якщо ви руйнуєте один одного, ніж боятися, що скажуть. Я би хотіла, щоб дівчата в будь-якому випадку обирали себе і продовжували жити, а не вважали, що їхнє життя коли одружились – мають цінність, коли розлучились – втратили цінність”, – каже Христина.

Христина Горняк розповіла про ставлення до Остапчука
Христина Горняк розповіла про ставлення до Остапчука

Коли Горняк розлучилася з Володимиром Остапчуком, вона втратила спільних друзів з чоловіком. Вся блогерська тусовка прийняла нову обраницю телеведучого, тому спілкування з екс-друзями стало неможливих саме з цієї причини.

“Я всіх їх дуже поважаю, бажаю всього найкращого, але є обставини, з яких ми більше не будемо спілкуватися, думаю, знаєте з яких причин”, – додає блогерка.

Популярне

Подібні новини