Висміяла за спиною: Анна Трінчер пригадала дружбу з Камінською та зізналась, який вчинок Слави розчарував її

Відома українська співачка й зірка серіалу "Школа" розповіла про спілкування з колегою та товаришкою Славою Камінською. Знаменитість пригадала вчинок зірки, який її сильно засмутив

В українському шоубізнесі існує чимало друзів, втім куди більше у цій сфері людей, які дружили, втім в один момент спілкування перекреслив випадок. Анна Трінчер та Слава Камінська належать до цієї категорії знаменитостей. У новому інтерв’ю відома українська співачка та зірка серіалу “Школа” пригадала, як спершу її колега насміхалась з неї за спиною, а потім – зверталась по допомогу.

Мова йде про скандал, який розгорнувся навколо пісні Анни Трінчер та Позитива “Який ти козак”. Знаменитість зазначила, що вона не очікувала від Слави Камінської подібної поведінки. Артистка зауважила, що її зачепили слова товаришки, оскільки вони прозвучали за її спиною. Анна Трінчер також зізналась, що не може назвати Камінську своєю найкращою подругою, втім до певного моменту вона вважала її дуже хорошою колегою.

Анна Трінчер висловилась про скандал, який розгорнувся навколо її пісні та Камінської
Анна Трінчер висловилась про скандал, який розгорнувся навколо її пісні та Камінської

Ба більше, молода українська співачка зауважила, що найбільше її обурив не сама критика з боку Слави Камінської, а ситуація, яка трапилась далі. Анна Трінчер пригадала, як її колега після некрасивої поведінки та поганих слів у її бік звернулась до неї по допомогу. Трінчер пригадала, як їй в особисті повідомлення “прилетіло” прохання від Камінської поширити її нову пісню.

Анна Трінчер зазначила, що вона була в ступорі та навіть не знала, як реагувати на таке прохання. Воно видалось особливо несподіваним, оскільки все виглядало так, ніби раніше Слава Камінська не поливала брудом свою колегу. Трінчер пригадала, що її колега запропонувала їй усе забути, адже це був лише жарт.

“Вона кидала мені після цього своє прохання поширити її пісню. Для мене це було дуже дивно, – пригадала Трінчер, – Я не змогла знайти відповідь на це питання і якось описати свої емоції, тому нічого не відповіла”.

Анна Трінчер пригадала, як відреагувала на прохання Слави Камінської
Анна Трінчер пригадала, як відреагувала на прохання Слави Камінської

Нагадаємо, що після виходу нової пісні Анни Трінчер та Позитива “Який ти козак” у мережі піднялась хвиля критики у бік виконавців. Зокрема, шанувальники та колеги зіркового дуету звинуватили їх у шароварщині.

Популярне

Подібні новини