“Вируби, хочу нормально поговорити”: Валерій Меладзе злякався українських журналістів в Куршевелі

Відомий в Україні артист Валерій Меладзе під час відпочинку в Куршевелі натрапив на українських журналістів. Чоловік не захотів говорити на камеру та намагався втекти.

Під час відпочинку на одному з найпопулярніших французьких курортів в Куршевелі українські журналісти помітили Валерія Меладзе і вирішили запитати в нього думку стосовно ситуації в Україні, але журналіст зробив це доволі хитро.

Чоловік попросив сфотографіватися з Валерієм, а той не міг відмовити своєму прихильнику. Коли співак повернувся обличчям до камери, журналіст запитав:

“Скажіть, як вам живеться, поки росія бомбить Україну?”

Валерій Меладзе втік від українських журналістів
Валерій Меладзе втік від українських журналістів

Не дослухавши питання до кінця чоловік намагався сховатися від камери та затулити її рукою, але в нього нічого не вийшло. Артист заявив, що він не хоче говорити про події в Україні, але журналіст хотів допроситися відповіді від чоловіка. Валерій вирішив поговорити наодинці без камер і запропонував відійти в сторону. Коли ж Меладзе побачив, що камера працює, він попросив припинити зйомку, аби вони з журналістом могли поговорити віч-на-віч без зйомки.

“Я хочу просто нормально поговорити. Вируби, я хочу поговорити нормально”, – каже Меладзе.

За артиста почали заступатися його друзі чи знайомі і хотіли відвести його в сторону, щоб українські журналісти перестали “чіплятися” до артиста. Пильні глядачі помітили чоловіка в компанії дружини заступника міністра оборони росії та почали з цього глузувати.

Валерій Меладзе хотів втекти від української преси
Валерій Меладзе хотів втекти від української преси
  • “Он як вони боряться з НАТО, всі воюють як можуть, хаха”,
  • “Сцикло ти, Валера! У Куршевелі хочеться відпочити, а правду говорити ніхто не хоче, як не соромно”,
  • “Один раз на камеру вже ляпнув, то другого разу не хоче”.

Справа в тому, що одного разу Валерія зняли на відео, коли один з прихильників вигукнув “Слава Україні”, а артист вирішив його підтримати і відповів “Героям Слава”. Ролик розлетівся Мережею і росіяни почали засуджувати артиста та почали вимагати присвоїти йому статус іноагента, але поки цього так і не сталося.

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини