Співачка MaкSим під час виступу співала повз ноти та хиталася: артистка скасовує тур через погане самопочуття

Російська співачка MaкSим збентежила прихильників своїм виступом і вирішила скасувати найближчі концерти. Що стало причиною поганого самопочуття зірки - невідомо.

Відома російська співачка МакЅим (справжнє ім’я Марина Максимова), яка користувалась популярністю і в Україні також, нещодавно здивувала своїх прихильників одним зі своїх виступів. Справа в тому, що співачка під час концерту в рамках сольного туру вийшла на сцену в незрозумілому стані: дівчина не потрапляла в ноти, забувала текст, хиталася і було помітно, що з нею точно щось не так. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що трапилося з зіркою.

Прихильники в Мережі після такого інциденту почали просити МакЅим скасувати свої інші виступи, бо вони дуже переймаються за її здоров’я. Спочатку, концертна група співачки повідомила, що дівчина добре себе почуває і ніхто переносити виступи не буде, але пізніше сама Марина дала офіційний каментар про перенесення туру на невизначений термін.

Співачка МакSим погано себе почувала під час концерту

“Зі мною все добре, на скільки це можливо. Мною було прийняте рішення перенести концерти, зараз ми узгоджуємо нові дати. Мій нещодавній концерт показав, що є речі, які несумісні з виступами. Дякую всім за підтримку і певною мірою саме завдяки моїм прихильникам було прийняте рішення перенести виступи”, – поділилася співачка.

В засобах масової інформації поширились чутки, що МакЅим вагітна та чекає на дитину, але зірка цього поки ніяк не коментує. Гінекологиня Ольга Полякіна заявила, що Марина явно має певні пролеми зі здоров’ям, які, швидше за все, пов’язані з тим, що вона дуже складно перехворіла короною.

Лікарка розповіла, що це може бути через вагітність, тому зірці рекомендується терміново здати відповідні аналізи і зайнятися своїм здоров’ям. Якщо все ж підтвердиться, що зірка погано себе почуває саме через майбутні пологи, тоді концерти варто скасувати на період вагітності. Постійні перельоти, виступи і таке інше – сильний стрес для нервової системи і дівчина може втратити свідомість просто під час виступу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини