Рейтинг ведучих Нового каналу за кількістю шлюбів: Фреймут, Притула, Педан, Нікітюк, Бєдняков та інші

Ведучі "Нового каналу" свого часу були крашами для багатьох українських підлітків. Дізнайтеся, як склалося життя найвизначніших зірок, на чиїй творчості зростали покоління, і хто досі працює перед камерами.

Зірки “Нового каналу” стали справжніми улюбленцями публіки, які згуртували коло себе чимало прихильників. Ну хто з молоді, хто ріс на “Підйомі” з Притулою, Педаном та Фреймут не мріяв хоча б побачитися з кумиром.

Проте, серця головних зіркових наречених України були зайняті. Нині ж можна створити справжній рейтинг за кількістю шлюбів улюблених знаменитостей. І перше місце тут би точно могла би посісти Оля Фреймут.

Сувора ревізорка спершу подарувала своє серце британцю Нілу Мітчелу, але згодом розчарувалася в обранці. Наступним її коханим був впливовий пан, на прізвище Ракоїд, з яким було укладено лише церковний шлюб. А ось справжнім коханням ведучої став її нинішній обранець Володимир Локотко.

Рейтинг ведучих Нового каналу за кількістю шлюбів

На другу сходинку, мабуть, можна поставити Сергія Притулу та Дмитра Коляденка, який свого часу вів легендарну “Шоуманію”. Ці зірки одружувалися двічі, але, схоже, обранець Ірини Білик повернувся до поп-діви, судячи з великої кількості спільних їхніх спільних відео.

Раз і назавжди зустріли своїх половинок Андрій Бєдняков та Олександр Педан. До речі, останній близько за 5 років буде святкувати вже срібне весілля зі своєю коханою, яка до речі, на противагу своєму чоловікові виявилася персоною непублічною.

Дружина Андрія Бєднякова розповіла про бюрократичні труднощі за кордоном
Рейтинг ведучих Нового каналу за кількістю шлюбів

Досі шукає свого милого Леся Нікітюк. Знаменитість ще жодного разу не була заміжньою, хоча всі пророкували їй бурхливий роман саме з Сергієм Притулою. Втім, доля підготувала для популярної білявки когось іншого.

Цікаво, що є інформація про неодружений сімейний статус і Олени-Христини Лебідь, викривачки аферистів. І хоча вона вже давно у стосунках з політичним діячем Павлом Розенком, обручки на правій руці прихильники ще не побачили.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини