“Не людина культури”: Юрій Горбунов чесно зізнався, чому відмовився від посади міністра культури України

Відомий український ведучий і шоумен міг стати не лише зіркою шоубізу, а й представником державної установи. Чому знаменитість відмовився від можливості стати політиком

Виявляється, відомий український телеведучий Юрій Горбунов міг стати не лише успішним шоуменом, але й політиком. У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменитість зізнався, що йому свого часу пропонували посаду міністра культури, втім він відмовився. Зірка українського телебачення пояснив, чому не захотів стати політиком. Причина виявилась прозаїчною.

Чому Юрій Горбунов не захотів йти в політику

Український телеведучий у нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна зізнався, що минулої виборчої кампанії йому надійшла пропозиція спробувати себе у політиці. Мова йде про запропоновану Юрію Горбунову посаду міністра культури. Зірка зізнався, що він декілька разів отримував пропозицію, втім врешті-решт відмовився.

Юрій Горбунов зізнався, чому не захотів стати міністром культури
Юрій Горбунов зізнався, чому не захотів стати міністром культури

Знаменитість зазначив, що після першої пропозиції він замислився, чи хотів би пов’язати своє життя з такою важливою сферою. Юрій Горбунов зазначив, що це було щось на кшталт перевірки на витривалість, а відмовити йому було доволі важко – мала б бути вагома причина. Втім, продовжив зірка українського телебачення, врешті він знайшов слова, якими зміг пояснити свою відмову.

Шоумен вважає, що кожен мусить залишатись на своєму місці, а той факт, що він є одним із найуспішніших ведучих країни, ніяк не може означати, що він виявиться хорошим політиком і міністром.

“Я вважаю, міністром повинен бути менеджер. Не людина культури, не людина з театру, кіно чи мистецтва. Це має бути менеджер, який вміє рахувати гроші”, – зазначив Юрій Горбунов.

Відомий український ведучий пояснив, чому відмовився від посади міністра
Відомий український ведучий пояснив, чому відмовився від посади міністра

Крім того, поділився власними спостереженнями Юрій Горбунов, сучасне Міністерство культури, на його думку, потребує реорганізації. Знаменитість вважає, що в перелік обов’язків представників державного відомства входить занадто багато сфер, аби просто називати все одним цілим Міністерством. Саме тому, не приховує правди Горбунов, якби він таки вирішив стати міністром, багато б чого змінив у структурі роботи.

Популярне

Подібні новини