“Волосся зламалось”: співачка Злата Огнєвіч розповіла, чому втратила свою пишну шевелюру

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла прихильниками, що раніше мала серйозні проблеми з випадінням та ламкістю волосся. Що стало причиною цього - в матеріалі.

Відома українська співачка та одна з найкращих “Холостячок” країни Злата Огнєвіч може похвалитися вишуканим стилем, відмінним голосом та надзвичаною зачіскою. Прихильники частенько припускають, що на голові в Злати перука, а сама вона ретельно це приховує, але це не так. Волосся в дівчини й справді густе та здорове, вона має відповідний догляд, який допомагає тримати свою зачіску у відповідному стані, але так було не завжди.

Спілкуючись зі своїми прихильниками в Мережі, Злата вирішила розповісти невеличкий фрагмент зі свого минулого. Як виявилося, декілька років тому зірці доводилося звертатися до процедури заміщення волосся. Справа в тому, що зірка тривалий час фарбувалась у блондинку, саме це погубило стан її волосся. Воно почало “сипатись”, ламатись та активно випадати. Рішення було прийнято швидко та без зайвих роздумів.

Злата Огнєвіч розповіла про проблеми з волоссям
Злата Огнєвіч розповіла про проблеми з волоссям

“Сестра сьогодні спитала, чи не ношу я перуку, бо вона пам’ятає період, коли я часто носила систему заміщення волосся через блонд, після якого моє волосся “ламалось”, – розповіла співачка.

Зараз ситуація з її волоссям на голові значно краща. Дівчина підібрала для себе відповідний догляд, завдяки якому до неї повернулась густота її шевелюри і найближчим часом зірка точно не планує фарбуватися в білявку, щоб не наступити на ті ж самі граблі.

Злата Огнєвіч розповіла, як залишилась майже без волосся
Злата Огнєвіч розповіла, як залишилась майже без волосся

Фарбування в блондинку – не лише дорогий процес для вашого гаманця, але й для здоров’я вашого волосся. Під час фарбування видаляється натуральний пігмент з волосся і воно стає в рази тоншим, ніж було. Білий або сірий колір, який так люблять блондинки, не достатньо заповнює волосину і саме це провокує наше волосся до ламкості та випадіння. Щоб цього не сталося – потрібно витратити цілу купу грошей на засоби для ущільнення волосся, але є інший варіант – не фарбуватися і зберегти своє здорове волосся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини