Топольський – випадково, Цимбалюк – навмисне: українські чоловіки, які могли стати акторами дорослого кіно

Акторська кар'єра іноді буває підступною. Пригадуємо цікаві історії з професійного минулого відомих українських чоловіків, які могли потрапити на екрани з дуже "гострими" ролями

Шанувальники звикли бачити їх у різноманітних амплуа, втім б’ємось об заклад, що про таке навряд фантазували навіть найсміливіші. Відомі представники українського шоубізнесу Тарас Цимбалюк та Алекс Топольський відверто розповіли про те, як у минулому ледве не стали головними героями кіно з “родзинкою”.

Алекс Топольський

Головний герой крайнього сезону “Холостяка” став успішним у царині бізнесу. Проте, крім основної своєї професійної діяльності, знаменитість також будував акторську кар’єру. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Алекс Топольський розповів, що одного разу йому надійшла пропозиція зіграти у фільмі для дорослих, втім він не одразу збагнув, що це саме таке кіно.

Алекс Топольський пригадав про цікавий випадок на початку акторської кар'єри
Алекс Топольський пригадав про цікавий випадок на початку акторської кар’єри

Знаменитість зазначив, що сталось це близько восьми років тому, коли він щойно переїхав до Лос-Анджелесу. Тоді чоловік відвідував багато акторських курсів та активно розсилав свою анкету, аби піти на прослуховування. Коли Топольському запропонували ту саму “дорослу” роль, він подумав, що саме вона розкриє його потенціал. Втім, зірка так і не знявся у цьому кіно, а режисера пізніше арештували.

Тарас Цимбалюк

Відомий український актор також одного разу мав справу з дорослим кіно. Втім, Тарас Цимбалюк, на відміну від Топольського, чоловік усвідомлював, яку саме роль йому пропонують. Знаменитість зазначив, що це сталось ще за студентських років, коли він активно себе шукав. Крім того, додав Тарас Цимбалюк, у кінострічці не було прямого акту любові – лише легкі деталі, які дітям показувати не можна.

Тарас Цимбалюк пригадав, як проходив проби на цікавий фільм
Тарас Цимбалюк пригадав, як проходив проби на цікавий фільм

Знаменитість пригадав, що тоді він пройшов проби, втім знімання фільму відбувалось за межами України, а в нього не було закордонного паспорта. Саме тому, зізнається Тарас Цимбалюк, він і не з’явився у тій кінострічці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини