Тоню Матвієнко міцно притулив до себе захисник та подарував букет квітів: Мірзоян був не проти (Відео)

Популярна співачка Тоня Матвієнко нещодавно показала цікаве відео, де вона із посмішкою притулилася до військового. Дізнайтеся, чому Мірзоян не заревнував і що це було насправді.

Зірка Тоні Матвієнко зійшла дуже швидко і разом із розвитком її кар’єри, Всесвіт подарував їй найбільше кохання всього її життя. З Арсеном Мірзояном популярна співачка вже багато років живе шлюбом, подарувала йому дитину. Проте, краса і талант виконавиці згуртовує коло неї чимало прихильників.

Тепер у неї є фанати навіть у пікселі. Знаменитість цього не приховує, а навпаки із гордістю ділиться кадрами в Інстаграмі. Нещодавно вона отримала дуже цінний подарунок від наших захисників, який вручили з усіма почестями.

“ДПСУ подарували мені форму. Вдячна”, — щиро написала Антоніна.

На кадрах захисник ніжно цілує артистку у щічку, легенько обіймає та дарує головне.

Матвієнко, до речі, не так давно, як повернулася в Україну. Із початком війни вона разом з дочками евакуювалася за кордон. Проживала зірка в Англії, поки її обранець тут захищав Україну. Є відомості про те, що Арсен Мірзоян був у ТрО, а згодом став волонтерити. Допомагав фронту чим міг: свого часу навіть брався за брудну роботу та лагодив автівки.

Арсен Мірзоян зізнався, які у нього стосунки з мамою дружини Ніною Матвієнко
Тоню Матвієнко міцно притулив до себе захисник

Згодом повернувся артист до творчості та почав знову займатися музикою, виступаючи на благодійних концертах. Його дружина не змогла також бути в далечі від дому і родини, а тому й взяла рішення приїхати назад.

Тоня не раз розповідала, що насправді українцям у ЄС живеться не так солодко, як люди собі можуть уявляти. Ті кошти, якими помагають іноземні держави, не вистачає, особливо, коли у сім’ї є дитина. Роботу там також важко знайти, особливо представникам творчих професій.

Популярне

Подібні новини