Не вистачало тільки Еллерта: Ксенія Мішина на кінопрем’єрі зустріла свого колишнього й екса Злати Огнєвіч

У столиці нещодавно відбулась прем'єра нової стрічки українського режисера. На захід завітала й відома актриса Злата Огнєвіч, яка опинилась між своїм колишнім і ексом своєї колеги

На українському телебаченні існує безліч успішних шоу, втім один із найпопулярніших форматів – реаліті-проєкти “Холостяк” і “Холостячки”. Вони породили чимало зірок, які здобули популярність саме на зніманні цих шоу. Довгий час глядачі мали змогу спостерігати лише за боротьбою безлічі красунь за серце одного чоловіка. Нещодавно СТБ “запрем’єрили” й інший формат – безліч чоловіків змагаються за серце однієї красуні.

Мова йде про поки що два сезони телепроєкту “Холостячка”. Головними героїнями шоу стали відома українська актриса Ксенія Мішина та її колега, співачка Злата Огнєвіч. Хоча й романтичні стосунки з переможцями реаліті у зірок не склались, вони зуміли знайти на проєкті справжніх друзів, які майже стали їхніми бойфрендами. Нещодавно Ксенія Мішина зустріла свого “колишнього” й “екса” Злати Огнєвіч.

Нещодавно в столиці відбулась прем’єра трагікомедії українського режисера Антоніо Лукіча. На захід завітало чимало представників шоубізнесу. Серед них опинилась і славна “трійця” – Ксенія Мішина, Максим Тарапата, учасник “Холостячки-2”, який залицявся до Огнєвіч, і Євген Ковтуненко, учасник “Холостячки-1”, який цілком міг стати бойфрендом відомої актриси.

Ксенія Мішина показала спільне фото з учасниками різних сезонів Холостячки
Ксенія Мішина показала спільне фото з учасниками різних сезонів Холостячки
Ксенія Мішина розповіла про відвідування кінопрем'єри в Києві
Ксенія Мішина розповіла про відвідування кінопрем’єри в Києві

Нагадаємо, що переможцем першого сезону “Холостячки” став Олександр Еллерт. З гумористом і сценаристом Ксенія Мішина довго будувала стосунки, втім врешті-решт зіркова пара вирішила розійтись. Кохання не вщухло, втім актриса зізналась, що більше не могла терпіти аб’юзу колишнього бойфренда й постійних скандалів.

А ось розставання Злати Огнєвіч із переможцем “Холостячки-2” виявилось куди більш трагічним. Андрій Задворний, якому співачка довірилась і віддала переможну троянду на проєкті, через півтора місяця стосунків заявив, що більше не любить артистку. Після розриву із Задворним Огнєвіч навіть відвідувала психолога, втім врешті зуміла впоратись з ситуацією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини