Рубрики: Новини

У родині Лізи Глінської поповнення: зірка МастерШефу тепер не лише десерти готує, а й няньчить маленьку Софію

Відома українська кулінарка та зірка "МастерШефу" повідомила чудові новини. У родині Єлизавети Глінської тепер на одного члена родина більше – на світ з'явилась дівчинка Софія

Єлизавета Глинська свого часу здобула серед українських глядачів просто неймовірну славу. Про талановиту кулінарку й кондитерку дізнались завдяки кулінарному шоу “МастерШеф”. Сьогодні знаменитість займається професійною діяльністю, активно веде особистий блог у різних соціальних мережах. Крім цікавих рецептів, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ліза Глінська також ділиться новинами з особистого життя.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість поділилась чудовою новиною – в її родині стало на одного члена родини більше. Ліза Глінська розповіла, що її сестра у Великдень, 16 квітня цього року, стала мамою. Зіркова родичка народила дівчинку, яку назвали Софією. На честь радісної події зірка “МастерШефу” поділилась фотографією зі своєю сестрою Тетяною, яка днями стала матусею.

Ліза Глінська опублікувала фотографію із новоспеченою мамою дівчинки Софії

В описі до нової публікації Ліза Глінська привітала шанувальників з великим і світлим святом Великодня та додала, що в її родині цей день став ще щасливішим і чудеснішим ще й з іншого приводу.

“Наша Танюша подарувала нам маленьку Соню. Нове життя! Таке щастя, така радість! Життя завжди перемагає! Світ переможе темряву!” – повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Єлизавета Глінська.

У коментарях до нового допису зірки “МастерШефу” підписники й шанувальники висловили свої щирі емоції з приводу чудової новини. Користувачі мережі побажали новонародженій Софії міцного здоров’я та щастя. Крім того, прихильники зазначили, що Єлизавета Глінська та її сестра Тетяна дуже схожі одна на одну.

Ліза Глінська повідомила радісну новину про поповнення в родині

Нагадаємо, що відома українська кондитерка ще не має своїх дітей. Коли Лізі Глінській було 25 років, вона завагітніла, втім, на жаль, під час складних пологів втратила дитину. Сьогодні знаменитість перебуває у стосунках із коханим чоловіком Максимом Большаковим, з яким одружилась у травні минулого року. Він має сина від попередніх стосунків.

Поділитися