Борги в Україні та депутатський мандат: стало відомо, чому Влад Яма втік і ховається у США

Популярний хореограф Влад Яма виїхав з України. Редакції сайту "Добрі новини" стали відомі подробиці та обставини, за якими міг виїхати зірковий чоловік.

Влад Яма, а вірніше його переїзд до Штатів, викликав у мережі чималу дискусію. Чимало прихильників засмутилися від’їздом хореографа, адже ніхто не очікував, що з війною він опиниться у Штатах.

Влад Яма розповів про американське життя
Стало відомо, чому Влад Яма втік і ховається у США

Простих відповідей на питання інтернет-спільнота не знайшла і тому нове місце проживання танцюриста обросло плітками та чутками. Нещодавно блогер Богдан Беспалов поділився новою інформацією стосовно колишнього партнера по паркету Наталії Могилевської.

За словами ютубера, Влад Яма опинився у боргах через свій будинок на Київщині, неподалік від Іванковичів. За твердженням у відео, що наведено нижче, хореограф і не планував розбиратися з питаннями щодо цього помешкання.

Крім цього, з відеоряду стало також відомо, що пан Яма мав начебто і політичні амбіції. За словами Беспалова зірковий чоловік начебто хотів прорватися у Верховну Раду України. Говорив про це з усіма можливими знайомими та навіть не оминув увагою одіозну партію “Опозиційну платформу за життя”, яка сформувалася з колишніх “регіоналів” після 2014-го року.

Втім, сам Влад цю інформацію лишив без своєї уваги. Він не став її ні спростовувати, ні підтверджувати, ні взагалі якось коментувати. Танцюрист повністю змінив своє життя та навіть пробує себе у нових ролях. Нещодавно поділився в Інстаграмі новиною про те, що встиг побувати навіть ведучим. Запросили його вести захід на підтримку України.

Нагадаємо, що разом з Владом Ямою виїхала і його родина: дружина Лілія з крихітним сином. Цікаво, що до війни ця сім’я також мала досвід проживання у США.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини