“Холостяк-12” Алекс Топольський не збирається повертатися в Україну: не хоче залишати нову пасію на Балі

"Холостяк-12" Алекс Топольський з початком повномасштабного вторгнення проживає на Балі. Чоловік розповів, що повертатися додому він не планує.

Головний герой найпопулярнішого реаліті-шоу про кохання “Холостяк-12” Алекс Топольський вже давно проживає на Балі. Відомо, що чоловік після закінчення проєкту не став продовжувати будувати стосунки з переможницею Катериною Лозовицькою і вже встиг знайти собі нове кохання на сонячному острові.

Про особистість нової дівчини він не розповідає та вирішує тримати все в секреті. Топольський любить спілкуватися з прихильниками у соціальних мережах та вирішив влаштувати класичне спілкування у форматі “питання-відповідь”. Кожен бажаючий міг написати будь-яке запитання, на яке Алекс відповідав чесно та щиро.

Алекс Топольський розповів, чи повернеться в Україну
Алекс Топольський розповів, чи повернеться в Україну

Багато шанувальників не розуміють, як можна відпочивати та викладати фотографії з коктейлями, поки в Україні відбувається війна. В чоловіка запитали, чи не здається йому, що він, наче, випадає з реальності. Алекс розповів, що він так не вважає і активно стежить за всіма новинами, допомагає грошима, але не розповідає про це.

“Я не публікую всього цього з однієї причини: я намагаюсь акцентувати увагу на тому, що я можу зробити тут і зараз, як можу допомогти своїй країні та родині”, – каже Алекс.

Алекс Топольський розповів, чи повернеться в Україну
Алекс Топольський розповів, чи повернеться в Україну

Далі в чоловіка поцікавились, чи планує він повертатись в Україну, а якщо так, то коли? Однак, з відповіді Алекса можна зрозуміти, що він не дуже поспішає додому в Україну. Бізнесмен вже 13 років не живе в Україні, йому комфортно за кордоном.

“Друзі, мені складно відповісти на це питання. Я вже 13 років не мешкаю в Україні. Я люблю її всією душею, там мій дім і я там виріс, але я зараз тут. Працюю і намагаюсь розвиватися, щоб підтримувати свою сім’ю”, – каже Топольський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини