Рубрики: Новини

Даша Астаф’єва вперше зізналася, що більше не може співати: “Під час операції пошкодили нерв”

Популярна українська зірка Даша Астаф'єва вразила всіх зізнанням: схоже, що ми не зможемо більше почути пісень у її виконанні. Чому? Дізнайтеся всі подробиці у матеріалі.

Українська модель, акторка і телеведуча, Даша Астаф’єва, вже давно підкорила свою аудиторію. Зірка впевнено йшла до своєї мети: проставитися, як співачка та потрапити на обкладинку провідних друкованих видань. Зараз ця знаменитість — справжня легенда шоу-бізнесу.

Втім, не все так просто у житті головної мрії українських чоловіків. Виявляється, майже у 40 років артистка дізналася, що більше не зможе співати. Виявляється, медики зробили хибний крок під час операції і це стало вирішальним для голосу селебріті.

“Фізично не маю змоги. В мене, на жаль, пошкодили під час операції нерв, який розташований біля зв’язок. Я сьогодні вперше про це кажу. І я більше не можу співати”, – розповіла вона.

Даша уточнила, що всі маніпуляції медики проводили ще до війни. Стан був таким, що часу і сил на роздуми, як все зробити і не помилитися, не вистачило. Знаменитість говорить, що вона була готова на все, аби їй стало легше. Астаф’єва буквально була на межі життя та смерті.

Лікарі попросили підписати документ, який затверджував, що вони не несуть відповідальності за збереження голосових зв’язок. Зірка, покладаючись на свою вдачу, вирішила таки ризикнути та дала свою згоду, не знаючи, що це буде фатальним рішенням.

Даша Астаф’єва вперше зізналася, що більше не може співати

Втім, надії Дар’я не втрачає. Вона готова до відновлення та до складної терапії, адже вірить, що голосові зв’язки можна буде все ж таки повернути до норми

Нагадаємо, що тривалий час Астаф’єва була у складі гурту NikitA, згодом зайнялася сольною кар’єрою. Також знімалася зірка для чоловічого глянцю Playboy.

Поділитися