Коштовність за тисячі доларів: Надя Дорофєєва показала подарунок на день народження від Кацуріна

Сьогодні, 21 квітня українська співачка Надя Дорофєєва святкує свій день народження. Артистка вже встигла похизуватися коштовним подарунком від Кацуріна.

Українська співачка Надя Дорофєєва сьогодні, 21 квітня, святкує свій 33-й день народження. Дівчина активно приймає вітання у соціальних мережах та показує, хто з близьких людей привітав її у сторіз. Крім привітань від друзів, артистка не забула похвалитися подарунком Cartier від свого коханого Михайла Кацуріна.

Тим часом, редакція сайту Добрі новини з’ясувала середні ціни на прикраси від бренду Cartier. На офіційному сайті бренду не вказано жодних конкретних цін, але на інших сайтах можна відшукати такі ж прикраси і ціни там дуже вражають. За золоту каблучку в стилі Cartier доведеться заплатити від 4 до майже 17 тисяч гривень.

Надя Дорофєєва похизувалася коштовним подарунком від Міши Кацуріна
Надя Дорофєєва похизувалася коштовним подарунком від Міши Кацуріна

На фотографії, яку опублікувала дівчина, можна помітити букет гарних різнокольорових квітів та червону коробочку відомого люксового бренду прикрас Cartier. Всім відомо, що бренд – не з дешевих, але що конкретно подарував чоловік – поки залишається загадкою. Писати в описі Надя нічого не стала, все й так зрозуміло без слів.

Надя Дорофєєва похизувалася коштовним подарунком від Міши Кацуріна
Надя Дорофєєва похизувалася коштовним подарунком від Міши Кацуріна

Крім цього, співачка опублікувала пост у соціальних мережах у стильному вбранні. На фото зірка позує в спідниці крафтового кольору, білій сорочці, поверх якої стильна світло-сіра кофтинка, темних колготах з білими шкарпетками та в такому ж взутті, як і колір її спідниці.

“Я завжди кажу, що моя улюблена з власних пісень – нова, яка ось-ось вийде. Так і з віком. Привіт, 33”, – написала співачка.

Прихильники та колеги Дорофєєвої в коментарях приєдналися до привітань. Серед них Тарас Цимбалюк, Ксенія Мішина, Діана Глостер, Олексій Комаровський та багато інших.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини