Рубрики: Новини

41-річна Лілія Ребрик пригадала, як однокласниці глузували з неї у школі: “Був неприємний досвід”

Відома українська телеведуча пригадала неприємну історію з минулого. Знаменитість розповіла, як її однокласниці під час навчання в школі кепкували з неї без причини

Відома українська телеведуча й актриса Лілія Ребрик нещодавно вперше за історію “ЖВЛ” дала інтерв’ю журналістам проєкту. У ході розмови знаменитість поділилась цікавими спогадами з минулого, деякі з яких, на жаль, виявились доволі неприємними. Мова йде про розповідь Лілії Ребрик про те, як у школі з неї глузували однокласниці.

За шкільних часів знаменитість завжди дуже добре навчалась, завойовувала нагороди в олімпіадах і змаганнях з гімнастики. Втім, не всім подобалось те, що знаменитість досягала таких успіхів. Одного разу, коли в місцевій газеті опублікували новину про Лілію Ребрик, дівчата, з якими вона навчалась, глузливо читали статтю.

Лілія Ребрик у новому інтерв’ю для ЖВЛ розповіла про кепкування в школі

“Такий був, неприємний дуже [досвід]. Знайшлись, звісно, дівчата, які за мене заступились, підтримали мене, але це таке випробування. Не знаю, чи то заздрість, чи то щось інше. Я пам’ятаю, що я прийшла додому, плакала, розповіла батькам”, – пригадала Лілія Ребрик.

Знаменитість пригадала, що тоді батьки підтримали її життєвою мудрістю. За спогадами Лілії Ребрик, мама й тато зауважили, що це – урок і приклад того, що людина не може подобатись абсолютно кожному, а тому з людьми, які тебе не приймають, слід просто припиняти спілкування. Зірка пригадала, що й нині живе за таким самим принципом і вміє викреслювати зі свого життя “зайвих” людей.

Відома українська ведуча Лілія Ребрик розповіла про неприємну історії зі шкільних часів

До слова, в тому ж інтерв’ю знаменитість зізналась, що це – не єдиний життєвий урок, якому її навчили батьки. Лілія Ребрик пригадала, що мама з татом навчили її змалку, що кожну страву потрібно доводити до кінця, а не кидати на половині шляху.

Поділитися