Це просто вау: як виглядає зараз єдиний син Наталії Сумської, який успадкував від батьків талант і вроду

Наталія Сумська — щаслива мама чудового хлопця, який пішов її стопами акторського життя. Як виглядає парубок, якій не маючи ще й 30 років добився популярності?

Наталії Сумській пощастило двічі стати мамою двох чудових діток. І дочка, і син змалечку цікавилися акторською майстерністю, але тільки В’ячеславу Хостікоєву, молодшому наступнику зірки вдалося добитися успіху.

Хлопцю немає ще й 30 років, а він вже може похизуватися рядом досягнень. По-перше, він активно грає у театрі, по-друге, виконав одну з головних ролей у комедії “Скажене весілля”, а ще професійно займається дубляжем. Його голосом розмовляє Людина-павук у виконанні Тобі Магвайра, а також герой Тімоті Шаламе.

Відбою від прихильниць у Хостікоєва-молодшого — немає. Виявляється, є фанатки, які по 5 років стежать за ним та його творчістю, і не приховують це. Під одним з дописів молодої знаменитості користувачка Інстаграму розповіла про своє захоплення артистом.

“Я за тобою слідкую вже років 5 мабуть, завжди помічаєш коментарі, так приємно”, — пише дівчина В’ячеславу у мережі.

Як виглядає зараз єдиний син Наталії Сумської

Видно, що син Сумської зіркової хвороби не має та радо відповідає поціновувачам своєї творчості.

Хостікоєв і дійсно відрізняється скромністю. Попри чималу популярність та впізнаваність імені, він не дуже активно веде сторінки у соціальних мережах. Весь свій акторський талант розкриває на сцені, а не у блозі в інтернеті. Хоча й час від часу запрошує онлайн своїх фанатів на спектаклі.

Як виглядає зараз єдиний син Наталії Сумської

Нагадаємо, що у В’ячеслава є сестра Дарина Мамай-Сумська. Хлопець ніколи не розповідав, які стосунки у нього ріднею, але його мама натякала, що нині її старша дитина стала затворницею та закрилася у собі після особистої трагедії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини