Світлана Тарабарова після народження третьої доньки показала реакцію старших дітей: “Стільки любові”

Днями Світлана Тарабарова втретє стала мамою прекрасної донечки. Зірка показала, як її старші діти відреагували на появу нового члена сім'ї.

Декілька днів тому українська співачка та випускниця “Фабрики зірок” Світлана Тарабарова розповіла про свої пологи. Зірка нарешті стала втретє мамою. Вона дуже довго чекала цього дня і безмежно щаслива, що її донька народилася саме в цей непростий час для кожного українця. Світлана має великі надії на те, що її донька ніколи не почує війни в Україні.

Крім новонародженої донечки, Тарабарова разом з чоловіком виховують ще двох дітей. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як старші діти відреагували на поповнення в їхній великій родині. Як каже сама Світлана, це була неймовірно тепла зустріч.

“Цей момент назавжди у моєму серці. Іван та Марія вперше побачили сестричку”, – пише співачка.

Зірка опублікувала відео, де діти розглядають маленьку сестричку і не можуть відірвати свого погляду. Варто зазначити, що двоє старших дітей Тарабарової – справжні янголята, які дуже тепло прийняли до себе третю сестричку. Діти дуже щиро посміхалися та раділи. Син Іван почав стрибати від радощів, а донька Марійка не могла натішитись сестричкою.

“Вона така мила і маленька!”, – повторювала Марія.

Прихильників у коментарях дуже розчулила така поведінка дітей Світлани і вони не могли залишитись у стороні і не написати декілька приємних слів для діток:

  • “Яка ви молодчинка! Справжня Жінка! Подарували диво світові ще одне життя”,
  • “Боже як це зворушливо і мило до мурах… Здоров’я вашій великій родині”,
  • “Ви Герої демографічного фронту! Народжувати у війну – це подвиг. Це наше прекрасне майбутнє! Щастя вашій родині, міцного здоров’я і мирного неба “,
  • “Хай донечка росте здоровою і щасливою у вільний мирній Україні”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини