Дмитро Ступка зганьбився на вечірці 6-річної доньки: танцює під російську музику з нареченим колишньої

Дмитро Ступка вже тривалий час перебуває у Штатах і встиг розучитися зі своєю дружиною, яка пішла від нього до американця, а тепер вони всі разом розважаються.

Дмитро Ступка разом зі своєю дружиною та донькою переїхали до Штатів, але з часом виявилося, що його кохана знайшла собі іншого і більше не хоче продовжувати з ним стосунків. Спочатку, чоловік бідкався про те, який він нещасний і як йому погано, а тепер танцює під російську музику з нареченим вже колишньої дружини на святкуванні іменин власної доньки.

Так звана шведська сім’я відправилася в розважальний центр, де 6-річна іменинниця мала змогу покататися та атракціонах. Маленька дівчинка отримала багато задоволення від іменин. Мама влаштувала їй ціле свято, а потім вона розрізала свій торт разом з татом та вітчимом. До слова, іменинниця сиділа за столом між Дмитром Ступкою та новим чоловіком його екс-дружини.

Дмитро Ступка розважається з нареченим екс-дружини
Дмитро Ступка розважається з нареченим екс-дружини

Не все так добре, як хотілось би собі уявити. Справа в тому, що прихильники сильно засудили чоловіка через відео зі святкування. Дмитро веселився під пісню гурту “Каспійський груз”, яким заборонили в’їзд до України через виступи в окупованому Криму в 2017 році.

Вогню додала ще одна ситація. Чоловік показав свою доньку під пісню “голий нар**тик” і дівчинка була на передньому сидінні без дитячого крісла та відповідних засобів безпеки. Все це після того, як дідусь дівчинки Остап Ступка потравив у ДТП, під час якого був в не дуже прийнятному стані для людини, яка бере на себе відповідальність сідати за кермо.

Прихильників неможливо було зупинити:

  • “Нехай росте здоровою, музика тільки га*но”,
  • “Ваш видатний дідусь перевертається напевно від таких пісень”,
  • “Коли у Вашій країні роками гине цвіт нації, а Ви продовжуєте слухати музику мо*калів чи просуваєте російськомовну – це не про смак чи не про несмак –  це про тупість”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини