Євген Кошовий висловився в адресу Ями, який емігрував у США та сказав, чи вважає хореографа зрадником

Популярний хореограф Влад Яма досі не повернувся в Україну. Колега по сцені, Євген Кошовий, висловився стосовно своєї думки щодо рішення артиста емігрувати під час війни.

24 лютого 2022-го року перевернуло життя всіх українців з ніг на голову, змінивши кардинально долю кожного. Чимало пішло на фронт захищати нашу землю, але є й ті, хто виїхав в евакуацію. Зокрема мова іде про танцюриста та улюбленця публіки, Влада Яму, який вже понад рік живе у Штатах.

Гуморист Євген Кошовий, який раніше знався з хореографом висловив свою точку зору стосовно резонансного виїзду колеги по шоу-бізнесу. І хоч артист там, за океаном, активно займається волонтерством, допомагаючи країні, тут, вдома багато хто вважає, що навіть це не реабілітує його.

Сам же комік ставиться до рішення Влада по-філософськи. В інтерв’ю Олексію Суханову він розповів, що насправді думає про це:

“Я не люблю засуджувати людей, я не суддя. У нас є Бог, всіх розсудить”, — говорить Євген.

Разом із цим він зазначає, що з Ямою і до цього не спілкувався поза робочими моментами, а зараз і тим паче не підтримує зв’язок. Кошовий вважає, що танцюрист в першу чергу має сам визначитися, чи є він зрадником, чи ні. Також гуморист зазначає, що таким зіркам, які в перші дні виїхали з України під час повномасштабного вторгнення, додому буде дуже важко повернутися.

Євген Кошовий висловився про заборонені теми для жартів у Кварталі-95
Євген Кошовий висловився в адресу Ями

За свого чоловіка раніше заступалася його обраниця Ліліана Яма, яка назвала питання про службу Влада у ЗСУ некоректним та зазначила, що кожен переживає війну по-своєму.

Нагадаємо, що нині за кордоном також і співак Олег Винник, який взагалі зник з медійного простору минулого року. Артист і досі не вийшов на зв’язок з прихильниками у мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини