Влад Яма показав фото зі Штатів із довгим білявим каре: такому б навіть Олег Винник позаздрив

Популярний хореограф Влад Яма показав нове фото в Інстаграмі. Куди поділася знаменита лисина танцюриста та як йому насправді живеться у США?

Влад Яма. Герой цього матеріалу з перших днів війни емігрував до Сполучених Штатів Америки. Популярний чоловік ніколи не виправдовував свого рішення, але разом із тим не полишив своїх прихильників та виходить до них на зв’язок у мережі.

Нещодавно артист показав нову світлину, де у нього кардинально інша зачіска. Всі ми звикли до впізнаваної лисини знаменитості, але на цей раз у нього було пишне каре кольору блонд.

Цікаво, що це фото хореограф опублікував не для того, щоб похизуватися багатою шевелюрою. Виявляється у нього з фанатами сталося непорозуміння. Одним днем раніше Яма зробив публікацію з підписом “Тримаємось”. На тлі трагедії 28 квітня, яка сталася в Умані, Дніпрі та на Київщині, його посил сприйняли ворожо.

Влад Яма показав фото зі Штатів із довгим білявим каре

Танцюрист вирішив не баритися зі своєю реакцією та написав нове послання підписникам:

“Стосовно попереднього посту… Насправді дійсно буває так, що і світлина, і підпис до неї стосується в першу чергу того, хто її запостив (якщо не вказано інше). Без натяків і прихованого змісту”

Влад Яма показав фото зі Штатів із довгим білявим каре

І ці слова змусили багатьох передивитися свою реакцію у бік Ями, а у коментарях з’явилися перші слова підтримки:

  • “Мені дуже подобається коли люди клюють іншу людину за те що вона живе не так як би вони того хотіли. Коли люди які майже нічого не роблять і розповідають хто і що має робити на їхню думку”
  • “Я хочу підтримати вас Влад. Я не буду писати тут імен хто залишився в Україні і замість донатів на армію, краде гроші! Ви чесні у своїй позиції. Впевнена ви любите Україну, і війна для вас такий же жах як і для всіх українців”

Нагадаємо, що Влад Яма раніше розповідав, що не порушував закону, аби виїхати у Штати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини