Переможниця “Холостяка-1” Олександра Шульгіна повідомила, що вагітна вдруге: батько не Максим Чмерковський

Колишня учасниця та переможниця найпершого сезону популярного реаліті-шоу "Холостяк" повідомила чудову новину. Знаменитість із чоловіком чекають на появу другого малюка

Блогерка та колишня учасниця популярного українського реаліті-шоу “Холостяк-1” повідомила про те, що з чоловіком чекає на появу другої дитини. Знаменитість опублікувала милу фотографію зі своїм обранцем та їхньої старшою донькою Анджелікою, якій зараз 10 місяців. Олександра Шульгіна на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм поділилась щемливим дописом.

Знаменитість чесно зізналась, що не змогла втримати сліз щастя, поки писала нове звернення до своїх шанувальників. Олександра Шульгіна розповіла, що тепер їхнє з чоловіком кохання потроїлось – вони чекають на появу другої дитини, а в їхньої донечки Анджеліки скоро з’явиться менший брат або сестра. До слова про стать дитини дівчини, то вона з чоловіком вже знають, втім фанатам планують сказати пізніше.

Переможниця першого сезону Холостяка повідомила, що вагітна вдруге
Переможниця першого сезону Холостяка повідомила, що вагітна вдруге

Олександра Шульгіна зауважила, що вони з Суперменом, як зірка називає свого чоловіка, скоро стануть батьками вдруге. Блогерка зазначила, що обов’язково розкриє підписникам стать дитини, втім зіркова родина хоче все робити поступово та без поспіху. Переможниця найпершого сезону популярного реаліті повідомила, що вона знову стала дуже чутливою.

Крім того, Шульгіна заздалегідь подякувала своїм шанувальникам і підписникам за всі теплі слова, які вони залишають у коментарях та особистих повідомленнях. Олександра Шульгіна зазначила, що вона завжди розуміла, що її фанати радіють її сімейному щастю разом із нею та її чоловіком.

Олександра Шульгіна повідомила про вагітність та подякувала шанувальникам
Олександра Шульгіна повідомила про вагітність та подякувала шанувальникам

Нагадаємо, що Максим Чмерковський, який був головним героєм першого сезону “Холостяка”, ще 2017 року одружився з коханою, латиноамериканською танцівницею Петою Маргатройд. Того ж року зіркова пара вперше стала батьками. У них народився хлопчик.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини